Home / ŽIVOT + / Showbiz / Neću cijelog života biti samo “Cecina ćerka” već pjevačica i modna ikona

Neću cijelog života biti samo “Cecina ćerka” već pjevačica i modna ikona

Anastasija Ražnatović, ćerka folk pjevačice Cece i pokojnog vođe vojne formacije Tigrovi Željka Ražnatovića Arkana, planira da se otisne u estradne vode. Talenat za pjevanje pokazala je na brojnim veseljima i Jutjub kaverima, a oprobala se i u ulozi modela zbog čega je osvanula u britanskom Vogu.

Mlada nada muzičke scene regiona, kaže da želi da izađe iz sjenke slavne majke i proslavi se na račun svog talenta.

“Planiram da mi primarno zanimanje bude pjevanje, a moda će mi uvijek biti strast. Nije tačno da već imam umjetničko ime, namjeravam da se predstavim svojim imenom i prezimenom. Tražim odgovarajuće kompozicije, još ništa nisam snimila, nadam se da ću uskoro to uraditi i jedva čekam da napravim prvi korak u muzičkim vodama. Želim kvalitetne pjesme, a ne nešto što je prolazno. Malo bih se poigrala sa stilovima i napravila miks onoga što mi najviše leži”, kaže Anastasija.

Na pitanje da li joj smeta što je za javnost isključivo Cecina ćerka, ona kaže da ju je to ranije opterećivalo, ali je u međuvremenu navikla.

“Naravno, ne želim cijeli život da budem samo Cecina ćerka, već da me ljudi upoznaju po nečem dobrom i kvalitetnom što će se vezivati za moje ime. Planiram da to promijenim svojim radom, trudom i predanošću”, tvrdi Anastasija koju mnogi smatraju bahatom i uobraženom jer će ćerka slavne osobe.

“Baš zbog toga nemam predrasude o drugim ljudima. Kada sa nekim sjedim i otvoreno razgovaramo i kaže mi da sam normalna i na zemlji, ništa mi od toga nije draže”.

Novosti

Check Also

Kompanija Fejsbuk počela sa testiranjem nove opcije

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *