TIVAT VEĆ PLANIRA DOČEK 2019.GODINE: Evo ko će biti glavna zvijezda večeri! - Volim Podgoricu

TIVAT VEĆ PLANIRA DOČEK 2019.GODINE: Evo ko će biti glavna zvijezda večeri!

U svim vidovima registrovanog smještaja na području Tivatske rivijere trenutno boravi ukupno 509 zvanično prijavljenih turista, što je 20 odsto više nego u isto vrijeme prošle godine, saopštila je Turistička organizacija Tivta.

Od ukupnog broja gostiju njih 505 su stranci, a samo 4 posjetioca su iz Crne Gore.

U hotelima boravi 55 turista, dok su izdavaoci privatnog smještaja ugostili 454 posjetioca.

U Tivtu je juče zasijedao i Organzacioni odbor Organizacioni za doček Nove godine na Pinama koji je izrazio je zadovoljstvo cjelokupnim programom i svim aktivnostima koje su realizovane u period od 25.decembra do 7. januara kada je programe što su se odvijali na gradskoj rivi, posjetilo oko 40 hiljada ljudi. Uprkos tome kako se čulo, za 14 dana trajanja zabavnog programa, nije zabilježen ni najmanji incident.

“Uz zahvalnost svima na uspješnoj saradnji, direktorica Turistilke organizacije Gabrijela Glavočić je istakla jako dobru marketinšku kampanju u okviru koje je, u periodu od dva mjeseca, postignut  reach od 1.300 000 usera na Fb i Instagramu. Zabilježeno je 30 000 ulaza na sajtu TO Tivat  na stranici programa Nove godine, blizu 22.000 ulaza na You tube kanalu, 69.000 pregleda videa na Instagramu. Na osnovu ovih podataka dolazimo do zaključka  da je, pored brojnih TV i radijskih reklama,  blizu 120.000 ljudi u decembru vidjelo program Nove godine u Tivtu”, saopšteno je nakon sastanka uz napomenu das u predstavnici TO, Opštine i Udruženja hotelijera i ugostitelja Tivta dogovorili da glavni izvođač na dočeku Nove 2019. godine u Tivtu bude Željko Joksimović.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com