UHAPŠEN PODGORIČANIN: Počinio pet teških krađa? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Počinio pet teških krađa?

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili pet imovinskih delikata – pet krivičnih djela teška krađa u produženom trajanju i lišili slobode I.N. (35) iz Podgorice, zbog sumnje da ih je počinio.

On je, kako se sumnja, krivična djela počinio u Podgorici, u periodu od 17. do 31. decembra 2017. godine.

Sumnja se da je I.N. prvo krivično djelo počinio 17. decembra na način što je, iskoristivši to što je vozilo „Renault Premium“ bilo otključano, iz ovog vozila, koje je bilo parkirano u Ulici 27. marta, otuđio torbicu u kojoj je bilo 2.000 eura. On je dalje, sumnja se, nakon pet dana, iz prostorija oglasnog odjeljenja dnevnog lista Dan, iskoristivši trenutak kada je zaposlena pošla u drugu prostoriju, otuđio torbu ovog zaposlenog lica u kojoj se nalazilo 170 eura, sunčane naočari, bankovone kartice i druge stvari. Sjutradan je I.N, sumnja se, iz otključanog vozila „Audi A5“, u Bulevaru Džordža Vašingtona, otuđio torbu u kojoj se nalazilo 380 eura, kao i bankovne kartice i druge stvari. On je takođe, kako se sumnja, provalio u objekat pekare „Dušan“ u ulici Radosava Burića, iz koje je otuđio 490 eura iz registar kase. Sumnja se i da je provalio i u objekat pekare „Tri princa“ u Donjoj Gorici iz koje je otuđio tri torte.

Osumnjičeni je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, priveden nadležnom državnom tužiocu u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

 

1 komentar

  1. Oh my goodness! an excellent article dude. Many thanks However I am experiencing trouble with ur rss . Do not know why Not able to enroll in it. Will there be any person obtaining identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com