Ujedinjena Crna Gora će imati svog predsjedničkog kandidata - Volim Podgoricu

Ujedinjena Crna Gora će imati svog predsjedničkog kandidata

Ujedinjena Crna Gora će, ne bude li opozicija stala iza jedne nestranačke ličnosti na predsjedničkim izborima, imati svog kandidata na izborima.

Ujedinjena Crna Gora ističe da je opoziciji na predstojećim predsjedničkim izborima neophodno da podrži jednu zajedničku kandidatkinju ili kandidata, ali primjećuju kako ta vrsta zajedništva kolege iz opozicije ne zanima.

“Svi su se opredijelili da brane partijske politike i da nameću vlastite kandidate drugima iz opozicije po principu – podrži našega kandidata, našu sebičnu stranačku politiku ili vas neće biti. Ujedinjena Crna Gora ne pristaje na takvu vrstu međusobnog ucjenjivanja i nipodaštavanja”, poručuju oni.

Jasno poručuju da će, ne bude li opozicija stala iza jedne nestranačke ličnosti na predsjedničkim izborima, imati svog kandidata na izborima.

“Nas na to obavezuju ljudi koji nas podržavaju a koji su i od opozicije i od vlasti šikanirani od osnivanja Ujedinjene crne Gore. Iako takav scenario nismo priželjkivali, iako smo bili spremni da zbog pobjede na DPS-om zanemarimo svaki stranački interes, naša odluka stupiće na snagu najkasnije do kraja januara, jer je svako čekanje kolega da se dogovorimo postalo politički besmisleno i suicidno”, zaključuju oni.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com