NAJLJEPŠA BAKA NA PLANETI: Ima 36 godina, opasno trenira i još bolje izgleda (FOTO) - Volim Podgoricu

NAJLJEPŠA BAKA NA PLANETI: Ima 36 godina, opasno trenira i još bolje izgleda (FOTO)

Za neke žene godine su samo broj

Na njenom tijelu i licu ne postoji nijedan trag da je ona majka jedne tinejdžerke i da je uz to i baka.

Keri Hilton, koja ima 36 godina, je najvjerovatnije najmlađa baka u Engleskoj jer je njena ćerka Klaris koja ima samo 17 godina donijela na svijet bebu Džesiku. Keri je ćerku dobila jako mlada, sa samo 18 godina..

Keri obožava kikboks, a toliko dobro izgleda da ponekad pozajmljuje odjeću od ćerke.

– Klaris se uvlači u moje krpice još od kako je imala 10 godina, a sada i ja uzimam njenu odjeću. Ponekad kažem kako smo nas dve zapravo sestre i dobro se ismijemo tome, izjavila je Keri.

Njena ljubav prema vežbanju je tolika da ona često vežba u njenoj kuhinji i ide pet puta nedeljno u teretanu. Otkrila je i da se ne stidi da ode u kupovinu po preparate koji će učiniti da izgleda mlađe. Ona je potrošila oko 15.000 eura na kozmetičke tretmane povećanja grudi i produženja kose.

Rekla je da je ne fascinira to što je smatraju najglamuroznijom bakom u Britaniji, jer je ona oduvijek bila fit i aktivna, ne izlazi mnogo i koristi svo vrijeme koje ima za vežbanje, piše Daily mail.

– Klaris je znala da će sve biti u redu jer sam i ja prošlo kroz to kao i moja mama u sličnim godinama. Sve je ispalo ok za nas tri, rekla je Keri i dodala da to što je baka ne koristi kao foru za muvanje mlađih muškaraca.

1 komentar

  1. F*ckin? amazing things here. I?m very satisfied to look your post. Thank you a lot and i am having a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a mail?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com