Početna » LJUDI » Ovaj momak je osvojio 451 milion dolara na lutriji: Evo šta planira

Ovaj momak je osvojio 451 milion dolara na lutriji: Evo šta planira

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke “Mega Milion” lutrije, izvukao je 20-godišnji Šejn Miler, kontrolor “u penziji” sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredijelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.

Dobinici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dijela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji.

“Namjeravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspjeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim nasljeđe daleko u budućnost”, rekao je Misler ističući da je oduvjek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.

Kako Ej-Bi-Si prenosi, za mladog srećnika pobjeda nije bila šok. On je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici “Seven-ileven” imao “osjećaj” da će osvojiti džekpot.

Vidjevši prilikom objavljivanja posljednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Miler je rekao da je samo pozvao svog brata da podijeli vijesti sa njim.

Misler, kako se navodi, planira da uloži jedan dio dobitka u novi dom u Tampi, a potom i u “različite strasti”, kao i nešto odvoji za pomoć drugima.

Check Also

Otkriven identitet LOTO dobitnika? Nije se obradovao novcu, kaže da mu pare ne trebaju jer ne može njima da vrati oca

U sinoćnom 102. kolu igre na sreću Loto, izvučena je sedmica i to posle sedam ...

GREŠKOM JOJ BANKA UPLATILA 25 MILIONA DOLARA NA RAČUN: Riješila je sve probleme, a onda je krenula agonija!

Kler Vejnrajt (26), advokat iz Sidneja, rekla je da je 25. oktobra na svom računu pronašla čak 25 miliona dolara, prenosi ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *