Home / ŽIVOT + / Showbiz / KATARINA O PODGORIČANINU: Moj Kole nije tipičan Crnogorac!

KATARINA O PODGORIČANINU: Moj Kole nije tipičan Crnogorac!

Pjevačica Katarina Grujić je već pola godine u vezi sa izvjesnim Kostom Obradovićem, vlasnikom agencije za rentiranje jahti i luksuznih automobila iz Budve, a folkerka za „Alo!” otkriva zbog čega njen dečko nije tipičan Crnogorac.

“Moj Kole obožava da kuva za mene i odlično mu ide. Kada se vratim sa napornog puta, mnogo sam umorna i nisam u stanju da idem po restoranima. Tada on sa ljubavlju kuva za mene, a budući da zna da spremi gotovo sva jela, zaista uživam u njegovoj klopi. Kosta nije tipičan Crnogorac i meni čak ne dozvoljava da se petljam po kuhinji, a ja se ne bunim”, kaže pjevačica i otkriva da od kada je u vezi sa Kostom, muškarci je zaobilaze u širokom luku.

“Meni se muškarci ne udvaraju jer im ne dajem povoda. Zaista ne želim ni da mi prilaze. Kako zračite, tako i privlačite, i smatram da žene kojima muškarci prilaze daju povoda za startovanje”, uvjerena je Katarina i ne krije da je presrećna zbog silnih poklona koje je dobila od svog partnera.

“Obožavam da iznenadim dečka lijepim gestom i poklonom. Koliko pažnje poklanjamo jedno drugom, pokazali smo i za praznike. On je meni poklonio 13 poklona, a ja njemu 10. Uvijek pogodi moj ukus, što je prosto nevjerovatno. Ipak, najdraže mi je bilo kada mi je poklonio nakit i francuskog buldoga Pabla”, kaže pjevačica.

Budući da živi turbulentnim i brzim životom, pjevačica priznaje da ne voli usporene ljude i da je to najviše izluđuje u poslu.

“Sve što naumim, to i ostvarim vrlo brzo. Nisam neko ko ima neostvarene želje i kod mene se sve dešava brzo. Kada snimim pjesmu, ona ne izađe odmah, ali to nije do mene, već do montaže. E, to me izluđuje”, zaključuje Katarina.

Check Also

9 stvari koje privlače nesreću: Riješite ih se ako želite da vaš dom ispune sreća i novac

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Koje je ovo smece od zene jado moj. Ne daj Boze da ti ova u kucu udje, iskopala bi ti je!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *