POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV G.P.: Policajcu prijetio pištoljem - Volim Podgoricu

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV G.P.: Policajcu prijetio pištoljem

Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Vi­šeg  dr­žav­nog tu­ži­la­štva u Pod­go­ri­ci  pro­tiv G.P. zbog iz­vr­še­nja kri­vič­nih dje­la neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga,  ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja i na­pad na slu­žbe­no li­ce u vr­še­nju slu­žbe­ne du­žno­sti 


– Okri­vlje­ni je 11.10.2017.go­di­ne, oko osam ča­so­va, ra­di pro­da­je unio u Cr­nu Go­ru ma­ri­hu­a­nu. On je za­jed­no sa još tri N.N. li­ca ne­le­gal­no pre­šao pre­ko gra­ni­ce iz Re­pu­bli­ke Al­ba­ni­je u Cr­nu Go­ru, na pod­ruč­ju se­la Na­bon. Tom pri­li­kom su uni­je­li ukup­no 88 PVC pa­ko­va­nja ma­ri­hu­a­ne, ukup­ne ne­to te­ži­ne 87.590,290 gra­ma – sa­op­šte­no je iz tu­ži­la­štva.
Pre­ma op­tu­žni­ci, okri­vlje­ni je neo­vla­šće­no no­sio pi­štolj mar­ke „astra”, mo­del kem­po hi­ro 1913, ka­li­bra 9mm, fa­brič­kog bro­ja 549641, sa šest me­ta­ka, i pri­je­tio da će nji­me na­pa­sti K.G., ovla­šće­no slu­žbe­no li­ce  Upra­ve po­li­ci­je CB Pod­go­ri­ca, ko­ji je oba­vljao po­slo­ve kon­tro­le li­ca ko­ja su mi­mo gra­nič­nog pre­la­za ušla u Cr­nu Go­ru.

(DAN)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com