Zvezdinog košarkaša bila sramota zbog partije u Podgorici - Volim Podgoricu

Zvezdinog košarkaša bila sramota zbog partije u Podgorici

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin rekao je da ga je bilo sramota zbog izdanja njegovog tima na gostovanjima Budućnosti i Anadolu Efesa.

Srpski klub poražen je u Podgorici i Istanbulu, ali je potom ubjedljivo savladao Cedevitu, uz sjajnu partiju američkog šutera.

“Iskreno, bilo nas je malo sramota poslije utakmica u Podgorici i Istanbulu. Nismo igrali dobro u odbrani, ali sada smo to drastično popravili. Zato smo i počeli utakmicu sa Dangubićem i Lazićem u petorci, a oni su odradili sjajan posao u uvodnih pet minuta. Tako uvijek treba da igramo, da svi budemo stalno agresivni. Morali smo da vratimo Cedeviti za onaj poraz u Zagrebu, pa smo im servirali osvetu”, rekao je Feldin za Blic.

Zvezda će već večeras opet na parket, a rival će joj biti Himki u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

“Himki je moćan tim sa sjajnim košarkašima. Mislim da su se nadali boljem skoru od devet pobjeda i osam poraza, što ih čini još opasnijim. Takođe, odigrali su slabo u prethodnom kolu kada ih je Real lagano dobio u Moskvi (95:78). Zbog svega toga sam siguran da će nas odmah napasti, iako se meč igra u Beogradu, pred našim navijačima”, dodao je Feldin.

Crvena zvezda i Himki igraće od 19 sati.

Izvor:  / 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com