EXIT: Evo ko sve dolazi ove godine! - Volim Podgoricu

EXIT: Evo ko sve dolazi ove godine!

Osmostruki dobritnik Gremi nagrade i nasljednik muzičke legende i svog oca Boba Marlija Zigi Marli, jedan je od izvođača ovogodišnjeg Exita, čija su imena organizatori juče otkrili. Dejvid Nesta, kojem je kralj jamajčanske muzike Bob Marli dao nadimak Zigi po tada aktuelnom pseudonimu Dejvida Bouvija, a koji je izdao 27 albuma, nastupiće na glavnoj bini.

Pored njega, na novosadskom festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula, nastupiće i rok kantautorka Alis Merton, muzičar u usponu Džeks Džons, popularni rok-haus duo Ofenbach,zatim Burak Jeter i orijentalni house mag Mahmut Orhan, koji je prošle godine nastupao na  Sea Danceu.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi publika će imati priliku da uživa i u muzici sastava Dog Eat Dog, Slaves, Grave Digger, Slapshot, Idles, Asphyx, Motorhead tribute bend Bombers koji će zauzeti Fusion i Explosive stejdževe.

Organizatori Exit, Sea Dance, Sea Star, Revolution i 84 Festivala, produžili su akciju u okviru koje kupovina jedne karte donosi ulaznice za svih pet manifestacija, a ona će trajati do 26. januara.

Uz karte  Exit, čija je cijena  58 eura i uz registraciju na zvaničnom sajtu dobijaju se  ulaznice za Freedom avanturu. Na sajtu exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smještaj i prevoz.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com