Napravljen presedan u Ulcinju zbog ubistva Olivera Ivanovića: Sveštenik služio pomen, mještani se okupili u velikom broju! - Volim Podgoricu

Napravljen presedan u Ulcinju zbog ubistva Olivera Ivanovića: Sveštenik služio pomen, mještani se okupili u velikom broju!

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u 8.15 ujutru ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. U crnogorskom gradu Ulcinju služi se pomen nevino stradalom političaru u crkvi Svetog Nikole.

 Sveštenik Siniša Smiljić koji služi u crkvi  Svetog Nikole u Ulcinju pozvao je danas sve vjernike da doću na večerašnji pomen stradalom Oliveru Ivanoviću koji se održao nakon liturgije.

Ulcinjani su pozdravili ovaj gest i rado mu se odazvali.

– Ovo je velika tragedija za naš narod. Neka počiva u miru – samo je jedan od komentara Ulcinjana.

Foto: Facebook/Православни Улцињ

Mještani su se okupili u velikom broju.

– Pomolili smo se Bogu da primi dušu, na pravdi Boga postradalog Olivera. Bio je oslonac svom narodu na Kosovu i Metohiji i vjerovatno je zato smetao. Žao nam je sirotog naroda na Kosovu, njegove sirote udovice i sinova, ali ko život svoj položi za narod svoj, za bližnje svoje zadobio je carstvo nebesko i carstvo vječno – ovako se otac Siniša obratio nakon parastosa.

Podsjećamo,  Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja “duga devetka” ispred stranke u Kosovskoj Mitrovici. 

Nakon obdukcije tijelo ubijenog Ivanovića odnijeto je u stranku, a sjutra će biti transportovano za Beograd, gdje će biti sahranjen, na Novom groblju.

 

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com