Više do milion eura za osam kilometara kanalizacije u 25 podgoričkih ulica - Volim Podgoricu

Više do milion eura za osam kilometara kanalizacije u 25 podgoričkih ulica

Investicione aktivnosti gradskog preduzeća Vodovod i kanalizacija u gradskom području odnose se, prije svega, na izgradnja fekalne kanalizacije u dužini od 8 km (preko 25 ulica), za naselja Zagorič, Zlatica, preko Morače, Konik 2, Vrela ribnička, Masline, Murtovina, ugovorena  vrijednost 1.067.077,18 €. Ovaj projekat će se finansirati iz Budžeta Glavnog grada Podgorica i „ViK“ Podgorica.

Osim toga, u planu je i ekonstrukcija i izgradnja nove sekundarne vodovodne mreže na području GO Golubovci – Mahala, II faza, procijenjene vrijednosti 100.000 eura, takođe iz Budžeta Glavnog grada Podgorica i „ViK“ Podgorica

Što se tiče izgradnje sekundarne vodovodne mreže na području GO Tuzi, radi se o investciji  vrijednoj 100.000, koja će se realizovati na osnovu Budžet aGlavnog grada Podgorica i „ViK“ Podgorica.

Lokaln zajednica i preduzeće Vodovod i kanalizacija će finasirati izgradnja vodovoda na Kakarickoj gori, II Faza, što je projekat vrijedan 400.000,00 €

Za rekonstrukcija postojeće vodovodne mreže i zamjena dotrajalih azbestno cementnih cjevovoda, preduzeće Vodovod i kanalizacija je opredijelilo 200.000 eura, u cilju smanjenja tehničkih gubitaka na vodovodnoj mreži.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com