Danilović: Kod Brajovića objašnjavano da 15. april nije dobar iz astroloških razloga - Volim Podgoricu

Danilović: Kod Brajovića objašnjavano da 15. april nije dobar iz astroloških razloga

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović napisao je na Facebooku da je na jučerašnjem sastanku kod predsjednika Skupštine Ivana Brajovića objašnjavano da 15. april nije dobar prije svega iz astroloških razloga.

Predsjednik parlamenta Ivan Brajović raspisaće predsjedničke izbore u petak, a “Vijestima” je nezvanično saopšteno da će se novi predsjednik države birati 14. ili 15. aprila.

Brajović je juče održao konsultacije sa predsjednikom Demokratske partije socijalista (DPS) Milom Đukanovićem, Bošnjačke stranke (BS) Rafetom Husovićem, šefovima Demokratske unije Albanaca (DUA) Mehmetom Zenkom i Albanske alternative (AA) Đerđom Camajem, predsjednicom Hrvatske građanske inicijative (HGI) Marijom Vučinović i liderom Liberalne partije (LP) Andrijom Popovićem, dok predstavnici parlamentarnih opozicionih partija nisu željeli da učestvuju u konsultacijama. Rok za raspisivanje izbora ističe u subotu.

“Nikako organizovati izbore na dan velikog zemljotresa iz 79-te godine! Nikako! Uvijek smo vodili računa o nasim nesrećama iz prošlosti, pa tako učinimo i sad? Treba razmisliti i o 14-om aprilu jer je toga dana ranjen Linkoln – preminuo je od posledica sledeći dan. Ne treba ih organizovati ni sedmicu prije! Sedmog aprila 1944 jedinice sovjetske “Crvene armije” u Drugom svetskom ratu izbile su na granicu Čehoslovačke i Rumunije. Zlokobno – čisti ruski datum! Mislim da je sedmog ili osmog aprila ‘41 vlada bivše Kraljevine Jugoslavije objavila rat Njemačkoj i Italiji? Dan prije toga, 6-og aprila bombardovana je Jugoslavija, Beograd najviše! I Musolini je u ta dva dana okupirao Albaniju”, napisao je Danilović na Facebooku.

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore napisao je da “22. april ne dolazi u obzir sve i da može jer toga datuma 2001. bili su parlamentarni izbori na kojima je DPS izgubio od koalicije Zajedno za Jugoslaviju i Liberala – nikad više 2001! ”

“Nakon 15-og aprila i ne pomišljati na izbore sve i da Ustav dozvoljava. Krajem aprila i početkom maja 44-te saveznici su stotinak puta bombardovali Podgoricu – svaki sedmi ili osmi stanovnik nam je poginuo. Svi znamo da tu nesreću s pijetetom svake godine obilježavamo, pa bi bilo sramotno da ove godine izlazimo na birališta? Naravno 22. april ne dolazi u obzir sve i da može jer toga datuma 2001. bili su parlamentarni izbori na kojima je DPS izgubio od koalicije Zajedno za Jugoslaviju i Liberala – nikad više 2001!  Koliko sam informisan na sastanku kod Brajovića dominantno je, ali više pogledima i gestikulacijama, objašnjavano da 15-ti april nije dobar prije svega iz astroloških razloga. Nešto se kao upravo tada Saturn muva iz ove u onu kuću, Mars se vraća u Jarca, a i Neptun se uzvrpoljio. Ima nešto veze i sa mjesečevim čvorom. Neko je na kraju odbio svaku mogućnost da Izbori budu 8-og aprila jer je Vaskrs, a to je već crkvena i pravoslavna ujdurma. Nikako! Nije, dakle, bilo odavno većeg napora za raspisivača izbora nego ih smjestiti nekako u ovogodišnji april, a da se sve ispoštuje. Ne bi nam se ni ono čudo od izbornog dana 2016. godine, 16-og oktobra desilo, da smo malo analizirali prošlost? Toga dana i tih dana 1991. držali smo Dubrovnik u šaci, što je kasnije označeno terorizmom, i to ne u pokušaju? Mars, Bog rata, bio je u prvoj kući! Nama iz opozicije je, međutim, svejedno! Dobro smo se spremili i dogovorili pa kako god hoće neka raspišu! Što se nas tiče mogu i da ih ne raspisuju”, napisao je na Facebooku Danilović.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com