Home / NOVOSTI / Policija utvrdila ko je prodao vozilo iz kojeg je pucano na Ivanovića

Policija utvrdila ko je prodao vozilo iz kojeg je pucano na Ivanovića

Kosovska policija identifikovala je broj šasije sa zapaljenog automobila za koji se vjeruje da je iz njega pucano na predsjednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, saopštilo je večeras tamošnje Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, pomenuto vozilo je od 2009. godine bilo prijavljeno na adresi u Srbiji, ali je utvrđeno ko je prodao vozilo prošle godine, prenosi “Gazeta ekspres”.

U saopštenju se dalje navodi da su do novih informacija o zapaljenom automobilu došli u saradnji sa međunarodnim organima.

Ranije danas, za prištinski list “Gazetu ekspres” zamjenik komandanta Policije Kosova za sjever Besim Hoti, rekao je da posljednji vlasnik vozila boravi negdje u Srbiji, ali “nema informacija koje je nacionalnosti”.

– Još se ne zna koje je nacionalnosti posljednji vlasnik vozila. To su informacije koje imaju samo policijski istražitelji. Oni vode istragu po ovlaščenju tužilaca koji su odgovorni za slučaj – izjavio je Hoti.

On je kazao da se istraga o ubistvu Ivanovića vodi povećanim intenzitetom i da policija sarađuje s međunarodnim institucijama.

 (Blic)

Check Also

SUDARILA SE DVA VOZILA HITNE! Povrijedjena jedna osoba (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *