Preokret u istrazi ubistva Olivera Ivanovića: Vlasnik auta smrti nalazi se u Srbiji! - Volim Podgoricu

Preokret u istrazi ubistva Olivera Ivanovića: Vlasnik auta smrti nalazi se u Srbiji!

Policija Kosova uspjela je danas da otkrije poslednjeg vlasnika vozila za koje se vjeruje da je iz njega pucano na predsjednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Zamjenik komandanta Policije Kosova za sever Besim Hoti rekao je za prištinske medije da poslednji vlasnik vozila boravi negdje u Srbiji, ali da nema informacija koje je nacionalnosti

 

FOTO: ZORAN ŠAPONJIĆ, BETA

 

“Još se ne zna koje je nacionalnosti poslednji vlasnik vozila. To su informacije koje imaju samo policijski istražitelji. Oni vode istragu po ovlaščenju tužilaca koji su odgovorni za slučaj”, kazao je Hoti.

On je kazao da se istraga o ubistvu Ivanovića vodi povećanim intenzitetom i da policija sarađuje s međunarodnim institucijama.

Podsjetimo, Kurir je nezvanično saznao da je zapaljeni automobil koji je korišćen za izvršenje ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, kupljen je na auto-pijaci na Kosovu i Metohiji.

Kako je ranije rečeno, vlasnik automobila je Srbin iz Austrije, koji je odavno preminuo, a vozilo je nakon smrti prodala je njegova supruga.

 

FOTO: KURIR

 

Kurir takođe saznaje da su sumnja da su na automobilu namjerno ostavljani lažni tragovi, kako bi se zavarala istraga o ubistvu Olivera Ivanovića.

Ivanović je ubijen u utorak ujutro ispred sjedišta stranke u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Zoran Šaponjić, Fonet/Zoran Mrđa)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com