NOVA AKCIJA POLICIJE: Evo imena osoba čiji su stanovi pretresani! (FOTO) - Volim Podgoricu

NOVA AKCIJA POLICIJE: Evo imena osoba čiji su stanovi pretresani! (FOTO)

Pištolje, luksuzne četvorotočkaše, motocikl, više komada municije, kupoprodajne ugovore,novac,  mobilne telefone…zaplijenila je jutros policija pretresima Barana, Ulcinjana i Tivćana koji su prema policijskoj evidenciji bezbjednosno interesantne osobe.

U Tivtu je pretresena i ilegalna optičarska radnja, u kojoj je zaplijenjeno 500 naočara.

Prema saznanjima “Vijesti” službenici Centra Bezbjednosti Bar i Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, postupajući po naredbama sudije za istragu, jutros su izvršili pretrese stanova koje koriste Alan Kožar, Gzim Bogdani, Samir Ustabećiri, Mensud Gusinjac, Tihomir Orlandić, Enver Kovačević, Andrija Karađinovič i Aleksandar Jovetić.

Kod jednog od njih inspektori su pronašli pištolj, koji je oduzet.

Zbog provjere, inspektori su oduzeli više mobilnih telefona i automobila koji će biti vještačeni kako bi se utvrdilo da li potiču iz krivičnog djela i je li sa njima eventualno izvršeno neko krivično djelo.

U Tivtu su inspektori pretresli stanove i druge prostorije  koje koriste Dragan Pupovič, Božidar Vukotić, Jovan Samardžić, Veselin Bećir.

Od Pupovića su oduzeli “mercedes 220 CDT”, metak cal. M44 i biber sprej, a od Vukotića 18.700 eura.

“Pretresom prostorija koje koristi Jovan Samardžić pronađen je i oduzet ‘magnum 357’, za koji je imao dozvolu, 127 metaka za to oružje, automobil ‘Jeep wrangler’, tri lap topa, 11 telefona sa karticama, 3.300 eura, vazdusna puška, startni pištolj, rokovnici sa novčanim potraživanjima i poslovna dokumentacija. Od Bećira su oduzeta dva pištolja-  ‘Zbrojevka’ i ‘CZ’, 116 metaka kal. 9mm i 1 kal. 7.62, dva mobilna telefona, lap top, USB memorija, ugovori o kupoprodaji, automobili ‘BMW X5’ i ‘Golf 7’, motocikl ‘Beverly’ i ilegalna optičarska radnja sa oko 500 naočara”, rečeno je “Vijestima” nezvanično iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com