Telić: Ulcinj je u potpunosti zapostavljen - Volim Podgoricu

Telić: Ulcinj je u potpunosti zapostavljen

Kandidat za odbornika liste “SDP – Da oživi Ulcinj Samir Telić” kazao je da sadašnja vlast u Ulcinju ne zaslužuje da rukovodi gradom.

“Zamislite grad koji ima Veliku plažu, Bojanu, Šasko jezero, Solanu, Valdanos, Borovu šumu, Kruče, izvanredne poljoprivredne potencijale.  Zatim zamislite današnji Ulcinj. Šta mislite, da li ova sadašnja vlast zaslužuje da rukovodi gradom sa ovakvim potencijalima? Ne, jasno je kao dan, jer pored takvih potencijala dovesti Ulcinj na današnje stanje ostavlja pojedinca bez teksta.

On je kazao da je Ulcinj u potpunosti zapostavljen, “zapostavili su ga oni koji su na ovim pločnicima napravili prve korake, oni koji su na plažama Ulcinja naučili plivati, kojima je priroda Ulcinja dala sve što danas imaju.”

“Oni danas interese Ulcinja i svojih sugrađana stavljaju iza ličnih interesa i interesa nekih sa strane, kojima nije stalo do Ulcinja, jer ne znaju šta zapravo ovaj grad predstavlja za Ulcinjane i za cijelu Crnu Goru. Mi u SDP-u smo svjesni turističkih potencijala Ulcinja, znamo kakav je naš grad bio nekad, ali znamo kako da Ulcinj i turizam u njemu opet ožive na način na koji to Ulcinj i njegovi građani zaslužuju. Pravilnim rukovođenjem i adekvatnim ulaganjima je moguće u vrlo kratkom periodu povećati turističku ponudu Ulcinja, produžiti sezonu, omogućiti građanima Ulcinja da od svog rada pristojno žive, a mladim ljudima da ostanu u Ulcinju i u njemu vide svijetlu budućnost”, kazao je Telić.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com