URA: Borimo se za zasluženu poziciju u kreiranju budućnosti Berana - Volim Podgoricu

URA: Borimo se za zasluženu poziciju u kreiranju budućnosti Berana

Pažljivim osluškivanjem potreba građana, saosjećajući se sa problemima, razumijevajući nezadovoljstvo i podržavajući neprestanu želju za boljim životom u Beranamama  URA na ovim izborima građanima nudi listu iskrenih i časnih predstavnika koji mogu i znaju opravdati ukazano povjerenje, istakla je Sonja Đukić-Šarić kandidatkinja za odbornicu pokreta URA u tom gradu.

“Na našoj listi se se nalaze ljudi na koje smo ponosni, i koji iz dana u dan  sve više privlače  simpatije i podršku građana Berana. Na listi se nalaze mladi, obrazovane i hrabre žene, majke, spotisti, privrednici , preduzetnici ali i studenti, radnici i penzioneri. Naš program je jasan, konkretan i realan. Kao aktivni činioci buduće vlasti planiramo formiranje lokalnog fonda za podršku poljoprivredi sa izrađenom strategijom razvoja opštine. Borićemo se da novim preduzetnicima olakšamo početak tako što ćemo smanjiti porez na imovinu za 50 posto. Smatramo da je lokalnoj samoupravi neophodna sistematizacija radnih mjesta  unutar opštine ali i hitna rekonstukcija postojećeg vrtića i izgradnja novog, kao i poboljšanje uslova boravka u osnovnim školama. Želimo da obogatimo tirističku ponudu grada otvaranjem prirodnjačkog muzeja kao i pokratanjem seoskog turizma sa akcentom na Jelovicu i Smiljevicu koje pored Lima smatramo blagom našeg grada”, kaže Sonja Đukić-Šarić.

Ona ističe da pokret URA prvi put nastupa u Beranama samostalno i da predstavlja novu ponudu građanima koju karakteriše isključivo pozitivna kampanja, kulturan , vaspitan i pristojan odnos prema  ostalim takmičarima nefer  političkog nadmetanja, kakvi su bilo koji izbori u Crnoj Gori.

Dodaje da u pokretu URA u Beranama neće prihvatati agresivnu retoriku, podmetanja, isticanja isključivo tuđih nedostataka a neuočavanje svojih, rječnik ulice i nazadnu ideologiju. Đukić-Šarić vjeruje i da će građani prepoznati novu energiju, novi pomirljivi duh i ulaganje napora za Berane kao grad ne samo predaka već i potomaka i da će glasanjem za broj 8 nagraditi iskeno zalaganje.

“Zato što Berane volimo, zato što smo s ljubavlju odabrali  Berane kao grad u kome stvaramo, rastemo, živimo i starimo, zato što osjećamo odgovornost prema sebi i onima koje volimo – borimo se za zasluženu poziciju u kreiranju budućnosti našeg grada”, kazala je Đukić-Šarić.

Napominje da će URA dati svoj maksimum za stvaranje što kvalitenijeg ambijenta za Berane kao grada poželjnog za stavarnje porodice, odrastanje mladih talenata, gradaa mladih, uspješnih i obazovanih i grada  koji prepoznaje starije kao  vrijedno iskustvo  i koji zaslužuju poštovanje.

“Građanski pokret URA neće nikada sarađvati sa DPS-om u bilo kom obliku i učinićemo sve da se oni koji su uništili Berane ne vrate nikada više na vlast.  Zato će građani prepoznati iskrene namjere pokreta URA i dati glas srcem za one koji vjeruju da Berane zaslužuje samo najbolje”, zaključuje Sonja Đukić-Šarić.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com