Organizatori peticije se izvinili Abazoviću - Volim Podgoricu

Organizatori peticije se izvinili Abazoviću

Organizatori peticije za ukidanje vlasništva SPC nad crnogorskim manastirima i crkvama koju je spontano pokrenula grupa vjernika i poštovaoca Crnogorske pravoslavne crkve rade provjeru svih ostalih potpisa peticije i brišu sve kompromitujuće potpise i javno se izvinjavaju predsjedniku URA-e Dritanu Abazoviću, koji je juče kazao da nije potpisao nikakvu peticiju.

Saopštenje prenosimo integralno:

“Imajući u vidu demanti gospodina Dritana Abazovića, osjećamo potrebu da mu se u ime organizatora elektonske Peticije izvinimo.

S obzirom na to da je do sada potpisalo više od 2200 građana, broj tih kompromitujućih potpisa se kreće izmedju 10 i 20. Dakle, kredibilnost ove elektronske peticije se ne može dovesti u pitanje.

Žalimo što se ovakve stvari događaju, jer ziasta imamo mnogo podmetanja i pritisaka od kada smo počeli.

Vjerujemo da će potpisivanje uz ličnu kartu, matični broj i svojeručni potpis. koji se od prekjuče obavlja u crnogorskim gradovima uz podršku Crnogorske pravoslavne crkve otkloniti sve sumnje u identitet i vjerodostojnost izražene volje potpisnika.

Ovim putem želimo da se izvinimo javnosti i da pozovemo sve potpisnike elektronske peticije da, ukoliko su u mogućnosti, pristupe i potpisivanju Peticije na papiru, kako bi spriječili dalja podmetanja zlonamjernih”, zaključili su oni.

 (Portal Analitika)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com