Seka Aleksić završila u bolnici! - Volim Podgoricu

Seka Aleksić završila u bolnici!

Seka Aleksić poslednjih mjesec dana je zanemarila svoje zdravlje.

Pored nastupa, počela je s udarnim treninzima pred koncert u Areni, slabo jede, a sve to je dovelo to toga da hitno završi kod ljekara.

Opšte je poznato da se Seka Aleksić svakom projektu posveti u potpunosti, ali to je ovog puta moglo da je košta zdravlja. Kako “Blic” saznaje, ona je nedavno završila u bolnici jer se onesvijestila na treningu.

– Toga dana Seka je od ranog jutra imala obaveze. Išla je na sastanke vezane za koncert u Areni, privodila pripreme oko novog spota za pesmu “Folirant” koji će publika uskoro videti, a zatim se posvetila treningu. U toku dana je pojela samo jednu jabuku, a kako je jurila, potpuno je zaboravila na hranu. Već na početku treninga joj je bilo loše, ali ona je to zanemarivala. Kako Veljko stalno sa njom trenira, rekao joj je da bi bilo bolje da prekinu i da se odmori, ali ona nije želela da odustane. U jednom trenutku se samo onesvestila – kaže naš izvor koji je upućen u priču, i dodaje:

– Veljko joj je odmah pritrčao u pomoć. Čim se onesvestila, dao joj je vodu i šećer, smestio je u kola i odvezao u jednu privatnu kliniku gde se njih dvoje inače leče. Seka je sve vreme vikala da će biti dobro, ali on nije želeo da je sluša. Lekari su odmah uradili sve potrebne analize da bi ustanovili zbog čega joj je pozlilo. Došli su do zaključka da je Seki pao imunitet pa su joj odmah dali infuziju. Rekli su joj da mora da vodi računa o svom zdravlju i da bez obzira na obaveze ne sme da zaboravlja na obroke.

Inače, Seka je oduvek isticala da vodi računa o ishrani, ali da joj se dešava da zanemari svoje zdravlje. Nedavno je i sama istakla da se prehladila, pa je zajedno sa Veljkom završila na infuziji. Očigledno da Seka prehladu nije izlečila, a nastavila je sa brzim životom i onda joj se desilo na završi u bolnici.

Aleksićeva je nedavno i ispričala koliki joj stres predstavlja organizacija koncerta 14. aprila u Areni.

– Znam koliki je to stres. Sećam se prošlog koncerta, koliko je bilo poziva, stresa i svega ostalog… Pitala sam da li moram da imam ovaj koncert, Veljko mi je rekao da moram. On je moj menadžer već devet godina, vodi moju karijeru, moj posao i potpuno je normalno da organizuje koncert u Areni. To je veliki stres, obimna organizacija… Mnogo to zahteva posla, ali moje je da izađem na scenu, da budem lepa i da pevam, a sve ostalo će suprug – objasnila je nedavno Seka.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com