Home / NOVOSTI / Društvo / Đukanović: Za kratko vrijeme CG je postala najrazvijenija država Zapadnog Balkana

Đukanović: Za kratko vrijeme CG je postala najrazvijenija država Zapadnog Balkana

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović kazao je, na tribini liste “Berane pobjeđuje” u mjesnoj zajednici Dolac(Berane), da svako ko je dao svoj glas za nezavisnu, slobodnu, evropsku Crnu Goru, ne može imati dilemu koga da glasa  4. februara ove godine, na lokalnim izborima.

“Za ovih 11 godina nije se, u globalu, promijenilo biračko raspoloženje u Crnoj Gori. Vidimo da još uvjek protivnici crnogorske nezavisnosti veoma žilavo drže svoje busije i otvoreno prijete da bi, ukoliko bi bili u prilici, poništili sve ono što smo uradili tokom posljednjih 26 godina”, istakao je Đukanović.

On je dodao da Crna Gora nije postala članica NATO alijanse da bi i sa kim ratovala, kao i da je kroz istoriju ratovala i više nego što je trebala, dodajući da se “ne sprema za rat država koja je ukinula vojnu obavezu”.

Lider DPS je kazao u Dolcu i da je Crna Gora za kratko vrijeme postala najrazvijenija država Zapadnog Balkana.

“Zadovoljni smi što smo za 11 godina duplirali prosječnu platu i penziju. Duplirati znači doći do 500 eura. Ali to nije naš cilj. Naš cilj je doći do evropskog kvaliteta života i evropske prosječne plate”, istakao je Đukanović.

On smatra da taj put nije preambiciozan.

“Iz iskustva koje imamo, iz razgovora sa drugima vidimo da nijesmo ni manje inteligentni ni manje obrazovani. Nijesmo ni manje radni. Ja nijesam od onih koji pristaje na ove legende o Crnoj Gori gdje se crnogorski mentalitet karikira kao mentalitet neradnika”, kazao je Đukanović

“Nama je potrebno da uredimo naš ambijent da na optimalan način iskoristimo naše resurse”, poručuje Đukanović.

 (Vijesti)

Check Also

PRVA FOTOGRAFIJA VUČIĆEVOG POKLONA PUTINU! Ovo je štene šarplaninca koje će od sutra biti uz najmoćnijeg Rusa! (FOTO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Koji je ovo ludak, ljudi moji!!! On se posle trides godina vladanja i pljackanja sjetio da Crna Gora ima neke resurse? Sjetio se boljeg zivota gradnjana? A dje si bio do sad mrcho!! Ko je narazvijeniji ? 600 iljada ljudi? I govoris o ekonomiji? Sprdnja!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *