Irina pokušala da proda nevinost ćerke (13) bogatom biznismenu za 19.000 dolara! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Irina pokušala da proda nevinost ćerke (13) bogatom biznismenu za 19.000 dolara! (VIDEO)

Majka je priznala zločin tokom ispitivanja, na šokantnom snimku

Irina Gladkik (35) iz Rusije uhapšena je zbog pokušaja da proda djevičanstvo svoje 13-godišnje ćerke bogatašu za milion i po rubalja, piše “Dejli mejl”.

Majka, koja kako piše na društvenim medijima radi kao agent za prodaju nekretnina, uhapšena je u zasjedi policije zajedno sa svojom prijateljicom.

Irina i njena prijateljica odletjele su iz Čeljabinska za Moskvu sa maloljetnom djevojčicom kako bi prodale njeno djevičanstvo “bogatom klijentu” za milion i po rubalja (19.000 dolara).

Majka je priznala zločin tokom ispitivanja, na šokantnom snimku koje je objavilo rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

– Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša kako bi dobili finansijsku pomoć za davanje seksualnih usluga od strane moje ćerke – rekla je majka.

Irinina 25-godišnja prijateljica rekla je da je cilj putovanja bio “prodati prava na prvu noć” sa djevojčicom. Majka i njena prijateljica su uhapšene u operaciji zasjede u restoranu-splavu u Moskvi.

Irina nije znala da pregovara sa policijskim službenikom koji je radio prerušen dok je ona sklapala ugovor o prodaji ćerkinog djevičanstva.

Čim je uzela novac, majka je uhapšena. Djevojčica je odmah zbrinuta, a prvo je prevezena u moskovsku bolnicu, ističe “Dejli mejl”.

 Irina Gladkik ima i sina. Ona i njena prijateljica zarađuju prodajom sopstvenih tijela – rekao je izvor iz policije, iako je majka zvanično agent za nekretnine.

Majka je takođe bila jedna od takmičarki za Mis u Čeljabinsku, navodi “Dejli mejl”.

Pogledajte kako je majka pokušala da proda nevinost svoje ćerke: 

 

 

1 komentar

  1. Batalite vise ovu Sotonisticku propagandu! Sve same najcrnje vijesti. PA to je kao sto i sami kazete prostitutka, vjerovatno i narkomanka. I sto vas cudi? Oni imaju svoj sistem , poremecenih vrijednosti, to je njima ok. Ali to ne treba da budu glavne vijesti, vec u Rubrici Crna Hronika, ili Vjerovali ili ne! Prekinite vise da sirite ovu prljavu propagantdu, na kraju krajeva ko zna da li je ovo istina!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com