Mamula je sramota DPS vlasti - Volim Podgoricu

Mamula je sramota DPS vlasti

 

Mi u Bokeškom Forumu ogorčeni smo izlaganjem Ivana Novosela tivatskoj skupštini, u kojem ovaj glorifikuje potez republičke Vlade da ostrvo Mamula pretvori u rezidencijalni kompleks. Da išta zna o Boki i Bokeljima , predsjednik tivatske skupštine znao bi da je takav potez za sramotu a ne za hvalospjeve Vladi, jer gotovo da nema porodice iz ovih krajeva kojem bar neko nije bio zarobljen i mučen na tom ostrvu, saopštio je član Bokeškog foruma Damir Nikolić.

Zbog toga je Mamula, za nas Bokelje simbol i časti i junaštva, ali i žrtve koje su naši preci podnijeli u borbi protiv fašizma. Njena valorizacija od strane antibokeške vlasti oličenje je svega onoga protiv čega se mi u Bokeškom Forumu borimo i protiv čega ćemo u toj borbi istrajati, poručuje Nikolić.

Ivan Novosel i njemu slični, da u sebi imaju i trunku respekta prema Boki i Bokeljima i prema našoj istoriji  pognuli biglavu svakog puta kad se Mamula pomene, umjesto što se njom hvale kao “mudrim” poslovnim potezom, zaključio je Nikolić.

 

1 komentar

  1. It??s really a cool and useful piece of information. I am happy that you simply shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com