Početna » NOVOSTI » Hronika » PODGORICA: Umjesto da radi, POLICAJAC SPAVAO na klupi
FOTO: Ilustracija

PODGORICA: Umjesto da radi, POLICAJAC SPAVAO na klupi

Disciplinski tužilac Ministarstva unutrašnjih poslova pokrenuo je disciplinski postupak protiv D.M., starijeg policajca prve klase Stanice policije za JRM Jedinice policije Zeta, Centra bezbjednosti Podgorica.

Ovaj policajac sumnjiči se da je 27. jula prošle godine, oko četiri sata, kada je bio raspoređen na obavljanje poslova i zadataka u dežurnoj službi Jedinice policije Zeta, propustio da obavlja poslove i zadatke iz svoje nadležnosti tako što je spavao na klupi u prostoriji dežurne službe.

U to vrijeme D.M. je bio dužan da sluša radiovezu, usmjerava rad patrole Jedinice policije Zeta, kao i da u dnevnik događaja evidentira interesantne događaje za službu sa teritorije Opštine Golubovci.

Da policajac spava na radnom mjestu utvrđeno je kontrolnim obilaskom od strane dežurnog starješine SP za JRM CB Podgorica R.F.

Ovakvim postupanjem osumnjičeni policajac D.M. počinio je težu povredu službene dužnosti svaka radnja, odnosno propuštanje radnje kojom se onemogućava, ometa ili otežava izvršavanje službenih zadataka.

Dnevne novine

Check Also

Uhapšeni zbog tri kilograma heroina: Među njima i policajac

Policija je pronašla tri kilograma heroina i uhapsila četiri osobe, među kojima i policajca, zbog ...

PODGORICA: Policajac odbio da ga kolege kontrolišu, u autu pronašli pištolj

Policajac Odjeljenja bezbjednosti Vesko Šćepanović, koji je na bolovanju, uhapšen je u Podgorici kada su ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *