Srpska muzička zvijezda u usponu preminula od prekomjerne doze ljekova - Volim Podgoricu

Srpska muzička zvijezda u usponu preminula od prekomjerne doze ljekova

Valentina Fjodorov (27), umjetnica rodom iz Bora, inače poznati di-džej u Aziji, preminula je u Japanu tragičnom smrću od prekomjerne doze ljekova koje je koristila kao redovnu terapiju.

Tragična smrt Valentine Fjodorov, muzičke zvijezde u usponu u dalekom Japanu, dogodila se 28. decembra.

Djevojci je stalo srce od prekomjerne doze ljekova koje je popila, a inače ih je redovno koristila kao terapiju.

Valentina, koja je u Srbiji odrasla, završila Muzičku akademiju i živjela do 2014. kada se preselila u Japan, bila je veoma popularan di-džej u Aziji.

Njena popularnost bila je naročito velika u Japanu, gdje je nastupala u svim velikim klubovima u kojima se sluša tehno muzika, ali i na popularnim festivalima, čak i onim najvećim i najznačajnijim, kao što su “Ultra” i “Fuji”.

Valentinin suprug i menadžer Aron Teruli, inače vlasnik producentske kuće za koju je ona nastupala, ispričao je za “Blic” tragičnu sudbinu mlade Boranke.

– Ona je bila najljepša žena koju je iko ikada vidio. Svi su je voljeli. Voljela je muziku, svirala je klavir otkad je bila mala. Muzika je bila njena strast. Voljela je da pleše, a kada je postala di-džej, nije mogla da prestane sa stvaranjem muzike – ispričao je Aron.

Kaže da je Valentina nastupala čak 70 puta za posljednje dvije godine u raznim azijskim zemljama.

– Nastupala je u Japanu, Kambodži, puštala je muziku na Mejn stejdžu na festivalu na plaži u Goi, pred 3.000 ljudi. Imala je mnogo fanova, čak i u Indiji – kaže Teruli.

Teruli, inače Njujorčanin, kaže da se sa Valentinom upoznao u Beogradu, gdje je bio u posjeti, prije nego što se Valentina odselila u Japan.

– Sjećam se da smo se “venčali” poslije dva dana poznavanja preko SMS-a. Pravo vjenčanje obavili smo u avgustu 2014. godine i od tada smo živjeli u Japanu. Valentina je voljela Japan, voljela je život u toj zemlji. Bila je predivna, jedan od najboljih di-džejeva, što se vidi i po ogromnoj listi mjesta na kojima je nastupala. Njeno vrijeme je tek dolazilo. Imala je viziju, ali nije izdržala – sa tugom u glasu priča Aron.

Kaže da je Valentina bila potpuno posvećena umjetnosti kojom se bavila.

– Kada uđe u studio, izgledala je poput diktatora. “Ne! Hoću ovo! Ovo je užasno! Malo je bolje! E, to hoću”, vikala je na sve kada se nađe u studiju. Znala je šta hoće i u realizaciji toga bila je veoma brza. Sve je imala u svojoj glavi! Bila je genije! Svi se drugi muče da sve srede, za to su im potrebni dani, a ona to uradi odjednom – u jednom dahu – fascinirano priča Aron.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com