DPS poručio da je stabilniji Krivi toranj u Pizi od vlasti u HN - Volim Podgoricu

DPS poručio da je stabilniji Krivi toranj u Pizi od vlasti u HN 

Iz DPS-a Herceg Novi poručili sud a je stabilniji Krivi toranj u Pizi od vlasti u tom gradu.

Smatraju da kada se Demagozima direktno poruči da dostave nadležnim inistitucijama dokaze koje imaju i procesuiraju sva lica koja su oštetili Novljane ili Opštinu, umjesto konkretne akcije dobije se novo reagovanje u kojem  ponavljaju uvrede.

Oni pitaju građane mogu li da zamisle da o kulturi dijaloga govore poslušnici velikog-malog šefa koji je kazao da osjeća “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem” na pomen Demokratskog fronta koalicionog parntera Demogaga u Herceg Novom.

Dodaju da o domaćinskom odnosu govore familijarni vlastodršci koji za sedam mjeseci nijesu uspjeli da urade ništa, pa ni da utvrde ko je pravni nasljednik firme koja je uvodila led rasvjetu u Herceg Novom, kako bi projekat doveli do kraja.

“Da ne pominjemo doček Nove godine, organizaciju Praznika mimoze, pripremu turističke sezone ili zakazanu javnu raspravu oko strategije razvoja gradske luke Škver na koju Demagozi nijesu ni došli, iako su je zakazali”, navodi se u saopštenju.

Ističu da o partijskom zapošljavanju govore kumovi predsjednik Opštine Katić i Skupštine Bigović, potpredsjednik Opštine Mića Konjević i njegova snaha Jasmina Konjević direktor Stambeno-komunalnog preduzeća, partijski činovnici Demagoga Radovan Ralević, direktor Sportskog centra, predsjednik mjesnog odbora Demagoga u Zelenici koji je prema riječima predsjednika opštinskog odbora iz Herceg Novog “završio dva-tri sportska fakulteta.

U tu grupu navode da je i Aleksandar Kovačević, načelnik sekretarijata za komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine, član glavnog odbora Demagoga koji je iz cipela komunalnog redara uskočio u cipele načelnika, Marina Sekulić, načelnik urbanizma bez radnog iskustva, ali snaha Šefa Kluba odbornika Demagoga, Vladimir Arsić, predsjednik opštinskog odbora Demagoga Tivat koji radi kao šef kabineta predsjednika Opštine Herceg Novi.

“Zato kada je u pitanju stabilnost vlasti dragi Demagozi, stabilniji je Krivi toranj u Pizi nego vaša vlast u Herceg Novom”, zaključuju u saopštenju.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com