PO DRUGI PUT MAJKA: Nataša Bekvalac će za POROĐAJ iskeširati 10.000 EURA?! - Volim Podgoricu

PO DRUGI PUT MAJKA: Nataša Bekvalac će za POROĐAJ iskeširati 10.000 EURA?!

Nataša Bekvalac do detalja je isplanirala svoj porođaj, koji se očekuje početkom marta.

 

Ona je riješila da ćerku koju će dobiti s mužem Lukom Lazukićem rodi u jednom privatnom beogradskom porodilištu, gdje je već rezervisala apartman.

Popularna pjevačica nestrpljiva je u iščekivanju da na svijet donese još jednu djevojčicu. Iako je prvobitni plan bio da se njeno drugo dijete rodi u Beču, gdje je redovno išla na kontrole, Nata se predomislila i odlučila da se ipak porodi u Beogradu.

– Nata je posljednjih mjeseci bila dosta neodlučna kada je porođaj u pitanju. Često je mijenjala mišljenje i razmišljala gdje bi za nju i bebu bilo najbolje. Htjela je Beč, pa „Narodni front“, gdje je prije 11 godina rodila Hanu, i na kraju je uz detaljne konsultacije s Lukom odlučila da to bude u privatnoj bolnici. Oni su rezervisali luksuzni apartman za početak marta. Luka će sve vrijeme biti uz Natu, koja će se, po svemu sudeći, poroditi carskim rezom. Doktor smatra da je to najsigurnije, s obzirom na to da ona već ima 37 godina – kaže izvor blizak pjevačici.

Za taj luksuz Bekvalčeva će izdvojiti pozamašnu svotu novca.

– Cijena je 6.000 eura. U to je uračunat porođaj, apartman, Lukino prisustvo u sali, redovne kontrole, ali i psihofizičke pripreme pred porođaj. Nata nije uplašena nimalo, ali prija joj da sa stručnjacima priča o dolasku novog člana porodice. Ostalih 4.000 eura daće za zamrzavanje matičnih ćelija – kaže izvor i dodaje da je pjevačica o tome ozbiljno razmišljala kad je posljednji put bila u Beču.

– Tokom pregleda u austrijskoj prijestonici, Nataša je razgovarala s ginekologom, koji ju je pitao da li je zainteresovana za zamrzavanje bebinih matičnih ćelija. Njoj se to svidjelo, pa se odlučila i na taj korak. Pri rođenju djevojčice izvadiće krv iz pupčanika, koja je bogata matičnim ćelijama, a koje će Nata i Luka poslati u banku na čuvanje, najvjerovatnije u Beču – završava izvor Sveta.

2 komentara

  1. This is some enjoyable stuff. It took me a while to locate this website but it was worth the time. I noticed this page was buried in google and not the number one spot. This web site has a ton of nice stuff and it does not deserve to be burried in the search engines like that. By the way Im going to save this website to my favorites.

  2. There are some attention-grabbing closing dates in this article however I don know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I’ll take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as properly

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com