Podgoričaninu uslovna kazna zbog zlostavljanja trinaestogodišnjaka - Volim Podgoricu

Podgoričaninu uslovna kazna zbog zlostavljanja trinaestogodišnjaka

“Okrivljeni je negirao da je postupio na taj način, navodeći da nije udarao maloljetnika, već da je M. P. duže psihički maltretirao njegovu kćerku, kojoj je navodno prijetio smrću”, kazao je Lekić.

Podgoričanin Vladimir Jovanović osuđen je na tri mjeseca zatvora uslovno na godinu, zbog zlostavljanja trinaestogodišnjeg M. P. učenika Osnovne škole  21. maj.

Presudu mu je u podgoričkom Osnovnom sudu izrekla sutkinja Željka Jovović.

Pravni zastupnik oštećenog maloljetnika, advokat Damir Dado Lekić “Vijestima” je kazao da je optužbom predstavljeno da je Jovanović sačekao maloljetnika nakon završetka nastave, uhvatio ga rukom oko vrata, a zatim ga stiskao, odgurnuo do obližnje klupe, ošamario, pa šakom udario u predjelu nosa.

Okrivljeni je negirao da je postupio na taj način, navodeći da nije udarao maloljetnika, već da je M. P. duže psihički maltretirao njegovu kćerku, kojoj je navodno prijetio  smrću. Njegova odbrana u cijelosti je obesnažena provedenim dokazima,  iskazom razrednog starješine odjeljenja u kojem uče maloljetnik i kćerka okrivljenog, koja je posvjedočila da se M. P.  oduvjek primjerno ponašao prema djevojčici i da prethodno nije postojala bilo kakva konfliktna situacija između njih dvoje…a posebno pregledom  video zapisa  sigurnosnih kamera škole”, kazao je Lekić.

(Vijesti)

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com