Toše Proeski bi danas napunio 37 godina, a fotografije sa njegovog groba izazivaju TUGU I BIJES! - Volim Podgoricu

Toše Proeski bi danas napunio 37 godina, a fotografije sa njegovog groba izazivaju TUGU I BIJES!

Poznati pjevač Toše Proeski rođen je na današnji dan 1981. godine. Da nije prerano izugbio život u saobraćajnoj nesreći, danas bi ovaj muzičar napunio 37 godina.

Ljubav prema onome što je ostavio za sobom je, čini se, neprestana. Njegova muzika je i dalje cijenjena, a talenat je neosporan. U znak sjećanja na njega, na današnji dan fanovi, ali i članovi porodice su izšli na njegov grob.
 Tošetova rođaka je objavila fotografiju sa groba na kojoj se vidi da na mestu gdje je sahranjen Toše i dalje nema spomenika već samo stoji krst i deset i po godina nakon pogibije što je god mnogih izazvalo tugu i bijes. Ni posle toliko godina, i pored brojnih obećanja makedonskih vlasti, jednog od najvećih pjevača na ovim prostorima kao da su mnogi zaboravili.

Uz cvijeće koje je položeno na mjestu gdje vječno počiva Proeski, rodbina i prijatelji su donijeli torte sa njegovim likom kako bi još jednom odali počast tragično preminulom Tošetu.

Toše je život izgubio 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu u Hrvatskoj. Sa njim u kolima je tada bila i njegova menadžerka Ljiljana Petrović. Od tada se njen život u potpunosti promijenio. Povukla se iz javnosti, a nema namjeru da bilo kada ponovo dođe u kontakt sa estradom.

2 komentara

  1. Strong blog. I acquired various nice information. I?ve been keeping an eye fixed on this technology for some time. It?utes attention-grabbing the way it retains completely different, however a number of of the primary parts stay constant. have you ever observed plenty amendment since Search engines created their own latest purchase within the field?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com