I Danilović u trci za predsjednika - Volim Podgoricu

I Danilović u trci za predsjednika

Ujedinjena Crna Gora će imati svog kandidata na predsjedničkim izborima 15. aprila, i to će, najvjerovatnije, biti predsjednik partije Goran Danilović, saznaju Dnevne novine.

U Ujedinjenoj Crnoj Gori kažu da se oni, i dalje, zalažu da opozicija napravi dogovor i građanima ponudi zajedničkog kandidata, ali ako do toga ne dođe, oni će ponuditi svog.

“Strpljivi smo i nadamo se. Prava šansa opozicije je u jednom kandidatu, ali mi nismo ti koji odlučuju. Da je do nas već sjutra bi opozicija imala kandidata. Pozdravićemo svaki dogovor. Ako ga ne bude, moramo misliti i na našu partiju. Mi ćemo građanima ponuditi kandidata koji, u svakom slučaju, ima kvalitete i koji će postići dobar rezultat”, kažu u Ujedinjenoj Crnoj Gori.

Oni nisu htjeli da potvrde, niti da demantuju informacije da će kandidat Ujedinjene Crne Gore biti njen predsjednik Goran Danilović, iako se o tome već govori u političkim krugovima.

Dnevne novine

2 komentara

  1. I am usually to blogging i genuinely appreciate your content. Your content has really peaks my interest. I will bookmark your site and maintain checking for new info.

  2. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com