PODGORIČANIN OBJAVIO NAJLUĐI OGLAS IKADA: Neko je povjerovao, drugi su napravili HAOS ispod oglasa! - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN OBJAVIO NAJLUĐI OGLAS IKADA: Neko je povjerovao, drugi su napravili HAOS ispod oglasa!

Jedan anonimni Podgoričanin (ili Podgoričanka) objavio je oglas na društvenim mrežama, u kojem tvrdi da je – kako navodi – našao 20 eura, te da ih je ostavio kod žene koja “prodaje kiseli kupus” na zelenoj pijaci!

“Neko je izgubio 20 e na izlaz sa zelene pjace u Gintas, naspram mola.
Ostavljene su kod žene sto prodaje kiseli kupus s desne strane vrata na zelenu pijacu”, glasi oglas koji je objavila FB stranica Podgorički vremeplov, a komentari su uglavnom takvi da je ovaj oglas proglašen “prevarom i marketinškim trikom žene koja prodaje kupus”!

Naravno, oglas ima dosta nelogičnosti, a prije svega zbog činjenice da, na osnovu njega, bilo ko može doći i reći da je novac – upravo njegov!

U ovom oglasu koji je, možda imao za clj da pohvali poštenje nalazača, dati su svi podaci neophodni za eventualnu provjeru da li je neko zaista vlasnik izgubljenog novca – iznos, mjesto gdje je izgubljen i kada je izgubljen.

Ovo su neki od komentara:

  • Biće guzve sjutra na kiseli kupus ?
    Fino je sto ih onaj sto je nasao pare nije prisvojio i htio da ih vrati,ali plasim se da na ovaj nacin nece stici u prave ruke. Mozda (vjerovatno) ih je izgubila neka bakica ili djed,koji garant nemaju profil na drustvenoj mrezi…
  • “Dobar dan.”
    “Dobar dan, izvol'te.”
    “Jel’ kod Vas ostavljeno izgubljenih 20 Eura juče?”
    “Jeste, jel’ to Vaše?”
    “Jeste!”
    “Dokažite.”
    “Mghmmm… prvi i peti, nepar!”
    “Kol'ko bi ono 8 i 3..?”
    “Pitaj uč'telj'cu!”
    Za drugim štandom: “Ja, šta rade ovi sa kiselim kupusom…”
  • 3-4 sad, ko prvi do zene sto prodaje kupus dobija 20 eura ???

 

 

3 komentara

  1. Hi I am so delighted I found your blog page, I really found you by accident, while I was browsing on Yahoo for something else, Anyways I am here now and would just like to say cheers for a incredible post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent job.

  2. Just want to say your article is as astonishing. The clarity in your post is simply great and i can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

  3. I really enjoy this template youve got going on on your site. What is the name of the theme by the way? I was thinking of using this style for the web site I am going to make for my school project.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com