JOKIĆ RIJEŠIO TRILER! Nikola ukrotio Dalas dalekometnom paljbom i došao do tripl-dabla (VIDEO) - Volim Podgoricu

JOKIĆ RIJEŠIO TRILER! Nikola ukrotio Dalas dalekometnom paljbom i došao do tripl-dabla (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobjedili su Dalas sa 91:89, i to uz fantastičan učinak Nikole Jokića koji je riješio meč!

Somborac je došao do tripl-dabla sa 11 poena, 16 skokova i 11 asistencija, efikasniji je bio samo Gari Haris sa 24 poena, pa je Denver uspio da prevaziđe -9 iz završnice duela.

Foto: AP/Tanjug

Zanimljivo je da je ovo peti najmanje efikasan meč Nagitsa, ali je ipak bio trijumfalan, samo dvije noći posle pobjede nad Niksima sa 130 ubačenih poena.

– Nikad ne znaš u kom će pravcu meč otići, onda se samo prilagodiš tome što ti utakmica donosi. Promašili smo otvorene šuteve i  polaganje, ali tako je kako je – naveo je Jokić.

Kada je bilo najvažnije, Jokić je pogodio, njegov je koš donio pobedu 72 sekunde prije kraja duela, sa oko 5-6 metara od koša.

Foto: AP/Tanjug

U Dalasu je bio najefikasniji Barns sa 22 poena i šest skokova.

(Telegraf.rs)

2 komentara

  1. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my option to learn, however I really thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you can fix when you werent too busy on the lookout for attention.

  2. Thanks for the good critique. Me and my friend were just preparing to do some research about this. We got a book from our area library but I think I’ve learned more from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com