Mornar zaustavio Budućnost u punoj “Topolici”! - Volim Podgoricu

Mornar zaustavio Budućnost u punoj “Topolici”!

Crnogorski derbi u 18. kolu ABA lige pripao je Mornaru – Barani su u “Topolici” srušili lidera takmičenja Budućnost Voli 87:81 i upisali 11 trijumf kojim su napravili veliki korak ka plej-ofu. Podgoričani su ostali na 15. pobjeda i predstoji im borba sa Crvenom zvezdom za prvo mjesto pred doigravanje.

Budućnost je bolje otvorila meč, vodila je 9:3 i 14:10 na sredini prve dionice, ali je domaćin brzo preokrenuo, dvije ekipe su se smjenivale u vođstvu,d a bi nakon prvih deset minuta bilo 25:23 za Barane.

Domaćin je nakon tri minuta igre u nastavku uvećao prednost na 35:26, u nekoliko navrata imali su +6, ali mnogo bolju igru u finišu poluivremena imali su Podgoričani, pa ja na pauzi bilo 48:48.

Ponovo je Mornar išao na šest poena razlike, jurili su gosti, na tri minuta do kraja treće četvrtine izjednačili na 58:58, da bi pred posljednjih deset minuta Barani imali prednost od 65:62.

Domaćin je na startu posljednje dionice vodio 74:67, serijom 5:0 Budućnost je prišla, ali je Mornar uzvratio serijom za 82:72 na četiri minuta do kraja. Ekipa Mihaila Pavićevića je bez problema privela meč kraju za veliku pobjedu i nastavak odlične serije rezultata.

Barski tim do pobjede vodio je Nemanja Vranješ sa 19, Brendis Rejli-Ros dodao je 12, dok su po poen manje ubacili Uroš Luković,Vukota Pavić i Strahinja Mićović. U podgoričkom timu Nemanja Gordić postigao je 22, a Nikola Ivanović 17 poena.

Mornar u narednom kolu gostuje Igokei, dok Budućnost Voli gostuje Cedeviti.

(Antena M)

2 komentara

  1. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your site? My blog is in the exact same area of interest as yours and my visitors would truly benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this ok with you. Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com