Home / LJUDI / Predrag je bio MRTAV i spremala se sahrana, a onda je njegov sin vidio da se POMJERA
Foto glaszapadnesrbije.rs

Predrag je bio MRTAV i spremala se sahrana, a onda je njegov sin vidio da se POMJERA

Predrag Gostiljac koji je preminuo 25. januara i istog dana nakon nekoliko sati oživio, je sada dobro i nalazi se na Internom odjeljenju čačanske bolnice.

“Jutros je dobro, doručkovao je prženice i popio čašu mlijeka. Pritisak mu je stabilan 140/ 80 i jedini problem je što malo teže priča” kaže za Glas zapadne Srbije medicinska sestra Maja Đukić.

U selu Lipnica još uvijek vlada šok. Mještani kažu da tako nešto ne pamte.

– Mi smo im kumovi a kuća nam je odmah preko puta. Moj suprug je u četvrtak popodne bio tamo i kada je došao kući samo se prekrstio i odmah popio nitroglicerin. Ostala sam u šoku kada mi je rekao da je Predo oživio. Otišao je da pomogne za sahranu, bliski smo tu i prve komšije – priča Ljiljana Milutinović.

Sin Milan (41) je i dalje u nevjerici zbog svega šta mu se izdogađalo za samo nekoliko dana.

– Zatekao sam oca u fotelji pored šporeta, nepomičnog i ukočenog. Pozvao sam ga tata, tata ali nije reagovao. Utrčao sam u sobu i donio vode da ga poprskam međutim nije davao znake života. Pozvao sam Hitnu pomoć, koja je stigla veoma brzo.
– Ušao je ljekar i jedna medicinska sestra i vidio sam da mu je doktor pogledao oči. Okrenuo se meni rekao da je preminuo izjavivši mi saučešće. Ne mogu da griješim dušu bio je veoma korektan čovjek, čak mi je pomogao da tijelo oca prenesem u sobu na krevet gdje smo ga položili. Napisao mi je potvrdu o smrti i otišli su – priča Milan.

On kaže da je odmah pozvao najužu familiju koja se počela okupljati, naručena je i posmrtnina, a onda se pojavio kum Tomo.

– Ušao je u sobu i meni se učinilo da se ocu pomjera stomak. Mislio sam da mi se čini jer sam pod stresom zbog svega, ali onda je tata pomjerio i prste. To je bilo previše za mene pa sam izletio iz sobe, ali Tomo ga je upitao kako si Predo i on je nerazgovjetno odgovorio. Ponovo smo pozvali Hitnu pomoć i pojavio se isti doktor, brzo su stigli. Ja i još jedan komšija podigli smo oca i uveli u sanitet koji ga je odvezao u bolnicu. Ljekar mi ja tražio onaj papir i ja sam mu vratio – priča Gostiljac dok mu glas podrhtava.

– Ne znam šta da kažem, otkazali smo sve, vidim novine prepune. Ima istine i naduvanih stvari. Ali neću i ne želim da tužim bilo koga, šta imam od toga da teretim doktora, na kraju čovjek je bio krajnje korektan. Otac je puno bolestan. Imao je teške operacije, odstranjen mu je tumor na mozgu. Jesam imao stres i još me drži, ali dobro proći će. Neka se otac oporavi pa nek proživi još malo – kaže on.

 

(Glas Zapadne Srbije)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com