UHAPŠENI PODGORIČANI: Pronađena velika količina droge! - Volim Podgoricu

UHAPŠENI PODGORIČANI: Pronađena velika količina droge!

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, kontrolom tri putnička motorna vozila pronašli i oduzeli oko 150 kilograma marihuane. Dva lica su lišena slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krvično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije za portal Volim Podgoricu.

 

Naime, službenici OGB Tuzi su, 28.01.2018. godine oko 19,10 časova, na lokalnom putunom pravcu koji vodi od Korita prema Podgorici, u mjestu Medun – Kuči, postupajući po operativnim saznanjima zaustavili i kontrolisali tri pmv koja su se kretala iz pravca Korita u pravcu Podgorice, i to  pmv „Audi A3“ danilovgradskih registarskih oznaka kojim je upravljao E.Š. (26) iz Podgorice, pmv „VW Šaran“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao M.Ć. (23) iz Podgorice i pmv „Audi A3“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je uprvljao M.K. (21) iz Podgorice, dok se na suvozačevom mjestu nalazila L.K. (18) iz Podgorice. Pregledom motornog vozila marke „VW Šaran“, kojim je upravljao M.Ć, u prtljažniku vozila i na mjestu za zadnja sjedišta, policijski službenici su pronašli sedam većih jutanih džakova, dok je jedan džak bio na suvozačevom mjestu. Policijski službenici su pronašli i oduzeli osam džakova u kojim se nalazilo 150 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine od oko 150 kilograma.

 

Lica, vozila i oduzeta opojna droga su predati službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, na dalje postupanje.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.Ć. i E.Š. liše slobode i da se privedu uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok za dva lica se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela.

2 komentara

  1. Woah! I’m really digging the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between superb usability and appearance. I must say you have done a superb job with this. In addition, the blog loads very quick for me on Chrome. Exceptional Blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com