PODGORICA: Tuča đaka u OŠ ,,Radojica Perović”, intervenisala policija - Volim Podgoricu

PODGORICA: Tuča đaka u OŠ ,,Radojica Perović”, intervenisala policija

Zbog fizičkog obračuna dva učenika osmog razreda OŠ “Radojica Perović” u Podgorici, koji je mogao da preraste u tuču velikih razmjera između dva odjeljenja, juče je reagovala interventna jedinica policije i spriječila teže posledice.

Prema riječima te učenika škole koji su posmatralk sukob vršnjaka, rasprava i čarke između dva dječaka su počele u dvorištu, a završile se razmjenom udaraca kod zgrade pored škole. Djeca su se razbježala čim je stigla interventna jedinica policije.

Direktorica OŠ „Radojica Perović” Mirjana Bošković kazala je za „Dan” da ne zna šta se dogodilo između učenika jer su stariji đaci uredno napustili učionice nakon prve smjene.

“Ništa još ne znamo osim da su se pripadnici policije interesovali zataj događaj. U školi je sve mirno i nastava se odvija po planu. Vidjećemo šta se dogodilo. Nemamo informacije da je bilo posledica nakon tog događaja. Službenici policije utvrđuju šta se dogodilo, ali vjerujem da nije došlo do bilo kakvog incidenta”, kazala je Boškovićeva.

DAN

2 komentara

  1. This will be the right weblog for everyone who is hopes to learn about this topic. You are aware of a great deal its nearly tough to argue to you (not too I personally would want…HaHa). You definitely put a different spin using a topic thats been discussed for decades. Excellent stuff, just excellent!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com