UHAPŠEN PODGORIČANIN: Pokušao da odnese kasu iz marketa? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Pokušao da odnese kasu iz marketa?

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili dva krivična djela i to krivično djelo teška krađa i krivično djelo teška krađa, i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ova kriivčna djela.

Naime, službenici CB Podgorice su lišili slobode A.F. (21) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u pokušaju na štetu marketa „Jasavić“ u ulici Aleksandra Puškina i krivično djelo teška krađa na štetu auto centra „B&S“ – agencije za registraciju vozila koja se nalazi u ulici Žrtava fašizma.

A.F. je, kako se sumnja, krivično djelo teška krađa u pokušaju počinio na način što je, 26.01.2018. godine oko 18,00 časova, ušao u  market „Jasavić“, u društvu sa B.B, i iz iskoristivši nepažnju radnice pokušao je da otuđi kasu koja se nalazila na pultu, ali u tome nije uspio, nakon čega se udaljio u pravcu ulice Žrtava fašizma.

Nadalje, A.F. je, kako se sumnja, ušao u garažu auto centra „B&S“, i iskoristivši nepažnju radnika, sa vješaonika je otuđio torbicu u kojoj su se nalazili 50 eura, lična dokumenta i ključevi od stana i vozila, nakon čega se udaljio u pravcu stadiona „Ribnica“.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorci koji je naložio da se A.F. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com