„Aroma i Conto – Domaća Trgovina” marketi podijelili 10 automobila, evo ko su SREĆNI DOBITNICI - Volim Podgoricu

„Aroma i Conto – Domaća Trgovina” marketi podijelili 10 automobila, evo ko su SREĆNI DOBITNICI

Održano je posljednje javno izvlačenje (01.02.2018.) u okviru nagradne igre „Veliko odbrojavanje“. Uz prisustvo komisije, u Aroma marketu u Delta city-u izvučena je srećna dobitnica automobila Fiat 500 Raduša Avdić iz Nikšića. Time se nagradna igra koju je organizovala Domaća Trgovina – Aroma marketi i Conto diskonti završila. Ostali dobitnici iz prethodnih izvlačenja su: Dragan Novaković, Duško Mićković, Milijana Vučković, Zoran Raičević, Slavica Vušković, Keti Zlatičanin, Slavka Šapurić, Katarina Lalatović i Marko Vojinović.

„Čestitamo svim dobitnicima i koristimo priliku da ih obavijestimo da će svečano uručenje nagrada biti održano 08.02.2018 u prostoru Aroma marketa u Delta City-u sa početkom u 12h. Ključeve od automobila, dobitnicima će uručiti glumci Mladen Nelević i Ana Vujošević. Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da se veliki broj naših  kupaca uključilo u nagradnu igru „Veliko odbrojavanje“ i ovom prilikom im se zahvaljujemo na povjerenju i učešću. Potrošači će imati priliku da učestvuju u novim nagradnim igrama koje će Aroma marketi i Conto diskonti  organizovati u narednom periodu“ – saopštili su iz kompanije.

Više informacija o nagradnoj igri može se dobiti na Facebook stranici „Aroma i Conto – Domaća Trgovina” ili na sajtu www.aromamarketi.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com