Filmska revija “Ljubav na filmu” - Volim Podgoricu

Filmska revija “Ljubav na filmu”

 

 Filmsku reviju “Ljubav na filmu” organizovaćemo u okviru filmskog programa Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” od 5. do 8.februara u sali DODEST, sa početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan.

Revija je posvećena 14.februaru – Danu zaljubljenih, a obuhvatiće projekciju nekoliko najpoznatijih filmova sa ljubavnom tematikom.

Drama “Princ plime” (1991) rediteljke Barbare Strejsend otvoriće reviju u poneđeljak, 5.februara. Ovo je priča o uspomenama koje nas progone i istini koja nas oslobađa.

Projekcija filma reditelja Tonija Skota “Osveta” (1990) predviđena je za utorak, 6.februar u kojem su dva poznanika spremna rizikovati sve što imaju kako bi ostala zajedno.

U srijedu, 7. februara prikazaćemo film “Djevojka koju sam volio” (1973) reditelja Sidnija Polaka koji donosi priču o ljubavnoj vezi između Katie Morosky i Hubbella Gardinera.

Ekranizacija istoimenog ljubavnog romana Roberta Džejmsa Volera (Roberta Jamesa Wallera) film “Mostovi okruga Medison” (1995) Klinta Istvuda zatvoriće reviju u četvrtak, 8.februara.

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com