PODGORICA: Lopovi odnijeli vrata sa trafostanice - Volim Podgoricu

PODGORICA: Lopovi odnijeli vrata sa trafostanice

Lopovi su tokom noći između srijede i četvrtka odnijeli vrata sa trafostanica koja se nalazi na parkingu u Ulici Dr Vukašina Markovića, u naselju pored Krivog mosta u Podgorici.

O svemu je obaviješten nadležni CEDIS, te su ekipe, urgentno po prijavi, izašle na teren i  privremeno obezbjedile objekat.

Trajnu sanaciju građani mogu očekivati narednih dana.

 Ističu da su mreža i objekti CEDIS-a konstantno na meti kradljivaca koji zbog skromne dobiti dovode građane u opasnost.

“Ovog puta su sa trafostanice 10/0,4 kV “Kruševac 7” skinuta i odnijeta zaštitna vrata, što  predstavlja izuzetan rizik za prolaznike jer je oprema, u trafostanici pod naponom, neobezbijeđena”, saopšteno je iz CEDIS-a.

Zbog konstantnih krađa nadležne ekipe konstantno i vanredno sprovode kontrole, što je napominju, izuzetno zahtjevan posao, s obzirom na broj trafostanica na području Podgorice.

 “Smatramo da je naročito važno istaći da podaci o broju krađa ovog tipa zabrinjavaju i da krađa kod Krivog mosta nije izolovan slučaj, već svakodnevna pojava”, navode iz CEDIS-a.

Apeluju na građane da svaku neovlašćenu djelatnost na distributivnoj mreži i objektima prijave lokalnoj dežurnoj službi CEDIS-a.

 (Vijesti)

1 komentar

  1. Aw, it was a really good post. In concept I must put in writing similar to this additionally – spending time and actual effort to manufacture a excellent article… but exactly what do I say… I procrastinate alot and no means find a way to go carried out.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com