VELIKA VREMENSKA PROGNOZA ZA FEBRUAR: Umjesto vremenske vrteške, pred nama je pravi temperaturni šok! - Volim Podgoricu

VELIKA VREMENSKA PROGNOZA ZA FEBRUAR: Umjesto vremenske vrteške, pred nama je pravi temperaturni šok!

Temperature tokom ovog mjeseca biće slične kao one tokom januara. Očekuje nas nešto suvlji i topliji februar nego tokom prethodnih godina. Dnevne temperature biće iznad višegodišnjeg prosjeka za naše podneblje, za nekih 3 do 4 stepena. Srednja minimalna temperatura, biće u intervalu od minus 5 do 0, tako da će biti slabog prizemnog mraza u noćnim i jutarnjim satima. Srednje vrijednosti maksimalne temperature biće od 4 do 10 stepeni.

Najviša dnevna temperatura će se kretati od 4 do 14 stepeni tokom februara, dok će najniža biti u rasponu od minus 4 do 7 stepeni. U subotu, 3. februara je moguća susnježica, kao i 5. i 6. februara. Snijeg je opet moguć 10. februara.

 

 Najniža prognozirana temperatura biće od minus 6 do 6, a najviše dnevne temperature kretaće se od 2 do 13 stepeni. U subotu, 3. februara moguć je sneg, pa potom 6, 10, 12, 14, 15. februara, dok će u drugom dijelu meseca biti više Sunca.

Najniža temepratura tokom februara kretaće se od minus 7 do 6 stepeni, a najviša dnevna od 1 do 13 stepeni. Snijeg je moguć 3. februara, a potom 6, 7, 9, 10, 12, 13, 17 i 18 dana februara.

Najniža prognozirana temperatura od minus 7 do 5, a najviša dnevna od 2 do 16 stepeni. U subotu, 10. februara moguć je snijeg, a potom 13. i 17. februara.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com