O DRAGANINOM BOGATSTVU PIŠU SVJETSKI MEDIJI: Evo šta je pjevačici donijelo MILIONE I MILIONE - Volim Podgoricu

O DRAGANINOM BOGATSTVU PIŠU SVJETSKI MEDIJI: Evo šta je pjevačici donijelo MILIONE I MILIONE

Ime Dragane Mirković pronaći ćete u muzičkim pričama, ali i na listama najbogatijih javnih ličnosti, kako u regionu tako i u Evropi. Njeno bogatstvo tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procjenjuju imovinu poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pjevačica, dobije se odgovor šta joj je donijelo milione i milione dolara.

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije- pjevačke.

Iako su internet i Jutjub, kao njegov kanal, značajno umanjili prihode od prodaje CD-ova, među Draganinim obožavaocima ima veliki broj onih koji i danas do omiljenih pjesama dolaze na stari način, kupovinom diskova.

Kada je u pitanju najpopularniji kanal na internetu, Jutjub, Dragana i na njemu ima svoj zapažen prostor. Nedavno je došla do 100. 000 pratilaca, a onda je taj broj i premašila.

Ne računajući troškove internet usluga, fanovi do njene muzike dolaze besplatno, a kako viidmo na njenom zvaničnom kanalu, njeni spotovi i snimci koncerata privlače reklamne kuće, što njoj donosi ogromnu dobit.

FOTO: RASSRBIJA

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mjestu, to je televizija “DM SAT”, komercijalni TV kanal na čijem čelu se nalazi pjevačica.

Kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mjestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već 13 godina uspješnog rada, a nesumnjivo je popularnosti “DM SAT-a” doprinijela Draganina popularnost (televizija nosi inicijale njenog imena i prezimena).

Ključ Draganinog bogatstva koje prema posljednjoj procjeni sajta “Net Worth Celebrities” iznosi 30 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila majbah. Među mušerijama je veliki broj njenih kolega, a prije nekoliko godina svoj “primjerak” automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

Pjevačica ne krije da je odličan poznavalac ove marke vozila, ali i da je njen muz Toni ipak, daleko veći stručnjak od nje.

FOTO: RASSRBIJA

Budući da je Bjelić koji sa Draganom ima ćerku Manuelu i sina Marka, cjelokupnu imovinu prepisao na suprugu, Draganinim vlasništvom smatra se i skupocjena vila u Beču, ukrašena Svarovski kristalima, ali i dvorac nadomak austrijske prijestonice koji je porodica Bjelić-Mirković nakon kupovine u potpunosti renovirala.

FOTO: RASSRBIJA

Sajt “Alpja Life” koji je Draganu uvrstio u prebogate javne ličnosti trenutno radi najnoviji presjek njenog bogatstva. Da li će rezultat premaštiti onih 30 miliona dolara?

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com