Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Pogledajte kako je fatalna Podoričanka zavela saudijskog vladara

Pogledajte kako je fatalna Podoričanka zavela saudijskog vladara

Priče i legende kruže Crnom Gorom vjekovima unazad. Prenose se s koljena, na koljeno, neke su čak tako ispričane da ih možemo zamisliti da su se i odigrsle u davnim vremenima, a neke nas prosto zabave.

 Od sjevera ka jugu naići ćete na razne priče. Mistskim pričama naša je mala država izuzetno bogata, baš kao i njen glavni grad.

Svojevremeno na CdM-u je predsavljena priča o Naci Dakonoj, ljepotici iz Podgorice koja je zavodila osmanlijke moćnike svojom ljepotom i gordošću. Lijepa Naca žudjela je za bogatstvom, bježala od siromašne porodice, dobila to isto bogatstvo, ali umrla u najvećoj bijedi.

 Danas vam predstavljmo priču koja je, za jednu Podgoričanku, imala srećan kraj.

Jedna od podgoričkih legendi govori o djevojci koja je našla mjesto na prijestolu Saudijske Arabije. Ćerka izvjesnog Sadik-bega Begovića koji se iz Podgorice nastanio u Tursku, svojom neobičnom ljepotom privukla je pažnju kralja Saudijske Arabije.

Lijepa cura iz Podgorice, tokom njegove posjete školi koju je pohađala, predstavila se vladaru kao Crnogorka. Izgledom i mudroću, ona je osvojila Begovića, i on se u nju zaljubio.

Ubrzo zatim, saudijski kralj je isprosio djevojku.

Check Also

UBIJEN ZBOG JAKE POZICIJE U HAGU! Vladimir je izrešetan u Beču, a sumnja pada na opasni klan iz CG i ŠEFA SRPSKOG PODZEMLJA!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *