Home / NOVOSTI / Hronika / TRAGIČNA SUDBINA MLADE ALBANKE: Ugovorili joj brak u Londonu sa zemljakom, on joj ODRUBIO GLAVU jer je sumnjao da nije djevica!

TRAGIČNA SUDBINA MLADE ALBANKE: Ugovorili joj brak u Londonu sa zemljakom, on joj ODRUBIO GLAVU jer je sumnjao da nije djevica!

Albanac iz Londona, Arben Reksa (32), osuđen je na 10 godina zatvora zbog monstruoznog ubistva svoje žene kojoj je gotovo odrubio glavu jer je sumnjao da nije djevica.

 Arben je ubio Elidonu Demiraj (25) 31. januara 2016. godine u njihovom stanu na Islingtonu, tri mjeseca nakon što je ona došla iz Albanije gdje je ugovoren njihov brak.

Policajci koji su izašli na uviđaj su prizor koji su zatekli opisali kao pravi horor.

Tijelo mlade žene sa čak 27 ubodnih rana na vratu i modrica na tijelu, koje su ukazivale da je borba trajala neko vrijeme, ležalo je na krevetu.

Na tijelu su pronađeni i stariji ožiljci od ubadanja što navodi na zaključak da je zlostavljanje trajalo duže vrijeme.

“Ispratili smo je u London kao mladu, a vraća nam se mrtva. On ju je izolovao tri mjeseca i nije joj dozvoljavao da upozaje ljude. Elidona je bila moderna djevojka, uzorna i pristojna. Svi su je voljeli i poštovali, u školi, na poslu, svuda” rekli su njeni roditelji na suđenju.

Arben, koji je sam pozvao policiju nakon brutalnog zločina, bio je izrazito ljubomoran i posesivan, utvrđeno je tokom suđenja, kao i da je i ranije bio nasilan prema ženama.

Jednom je napao svoju bivšu djevojku, optužujući je da je spavala s nekim od putnika u autobusu kojim su tada putovali, gurajući ruke u njene pantalone “da provjeri”.

Takođe, bio je opsjednut nevinošću svoje žene koju je ubio, i strahovao je da je možda imala abortus u prethodnoj vezi, a otkriveno je da je tražio na internetu kako utvrditi da li je žena djevica. Čak je jedno vrijeme sumnjao i da je bila silovana u prošlosti.

Ubica je tokom suđenja plakao sve vrijeme, ali odbrana ipak nije uspjela da dokaže da je neuračuljiv. U svoju odbranu je rekao da je mu Elidona nije posvećivala dovoljno pažnje.

“Naravno da je u vrijeme zločina bio van sebe, ali prije toga mu je bilo dobro” zaključio je tužilac.

 

Daily mail

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com