Home / NOVOSTI / Društvo / Trojke Vučetića proslavile punoljetstvo: Kad su se rodile cio grad je slavio!

Trojke Vučetića proslavile punoljetstvo: Kad su se rodile cio grad je slavio!

U Baru su se prije 18 godina rodile prve trojke Klaudija, Natalija Gabrijela Vučetić koje su juče proslavile punoljetstvo.

Dolaskom na svijet djevojke su obradovale kuću Vučetića i čitav grad, a majka Irena prisjeća se njihovog rođenja i odrastanja.

„Kada pogledam unazad, čini mi se kao da su se juče rodile. Najvažnije mi je bilo da su one zdravo došle na svijet. S obzirom da sam ja jedinica, željela sam da mi ćerka Tijana ima sestru, ali Bog nas je obradovao i dao nam je na svijet tri prelijepe ćerke. To su bile tri bebe, nije bilo lako”, priča Irena za portal Bar info.

Foto: Bar info

Na svu sreću, kako kaže, imala je pomoć i podršku od svekrve, kao i pokojnog muža i svekra.

“Normalno, i sin Marko i ćerka Tijana su uvijek bili tu. Sve je to nekako bilo uhodano, pomagali smo se, tako da u našoj kući nikad nije bilo teško. Svi smo bili tu jedan za drugog, kao dobro društvo. Muž je radio privatne poslove, pa kada bi djeca došla iz škole, ručali bi na brzinu, a onda svi pomagali. Kada bi pošli da radimo, za sat vremena je sve bilo završeno i došli bi kući srećni i zadovoljni“, ističe srećna majka.

Trojke su plod prave i iskrene ljubavi, ali i zajedničkog truda njihovih roditelja.

„To je isto kao i kada biljku gajite sa velikom ljubavlju, ona nikada ne može da uvene, samo raste i cvjeta svakim danom. Jeste da smo bili mladi, ali smo kao roditelji gajili našu porodicu kao tu biljku. Svaki dan je bio samo uspjeh i zato nam ništa nije bilo teško u životu, jer smo znali da će se naši rezultati jednog dana primijetiti i vratiti. Dobri su ljudi, a to je najvažnije za jednu porodicu, da imate dobru djecu koja vas prate i slušaju u životu“, zadovoljno je kazala Irena.

 Klaudija, Natalija i Gabrijela su učenice Srednje medicinske škole u Podgorici, što je bila želja njihovog oca.

Najmlađa od njih, Gabrijela je medicinski kozmetičar, Natalija je farmaceutski tehničar, a najstarija, Klaudija je laboratorijski tehničar.

Zahvaljujući slozi, međusobnom razumjevanju, ali i ljubavi, ove djevojke hrabro koračaju kroz život. Naravno, osim majke koja im je oslonac, tu su brat i sestra kao velika podrška u svakom momentu.

Natalija se hvali da se njih tri nikada nijesu odvajale.

„Bile smo non stop zajedno. Naravno da nijesmo uvijek bile složne, ne može da bude samo lijepih trenutaka. Desi se da nam nešto zasmeta, posvađamo se, ali to prođe odmah. Bilo je nekad i tuče, najviše smo podbadale Gabrijelu, vjerovatno jer je najmlađa“, prisjetila se Natalija.

Iako najmlađa, Gabrijela je uvijek bila inicijator svih događaja.

„Uvijek sam ja bila ona koja je imala planove i ideje. Njih dvije me nikada ne bi podržale u početku, ali bi na kraju uvijek poslušale ono što ja kažem. Mada, uglavnom bi se dogovarale i svaka je imala svoju ulogu. Ja sam ta koja je davala prijedloge, Natalija je to razmatrala, a odluku je na kraju donosila Klaudija“, istakla je Gabrijela i dodala da u životu sve dijele, ali da im se nikada nije svidio isti momak.

„Svaka ima svoj ukus, za sada nismo imale problema, valjda ih nećemo ni odsad imati. Simpatije su tu, dođu i prođu, a sestra je zauvijek. Treba uvijek da budemo na sestrinoj strani i da podržavamo jedna drugu“, zaključuje Gabrijela.

Izvor: bar info

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com