On je najodaniji, prava ste srećnica ako je odabrao vas - Volim Podgoricu

On je najodaniji, prava ste srećnica ako je odabrao vas

Ribe su šampioni u romantici, Škorpije su takođe odane, verne kada odaberu pravu. Ali, generalno Rak je šampion u vernosti. Ako vam je to prioritet u vezi, sa njim nećete pogriješiti.

Rakovi su izuzetno emotivni i najčešće se u potpunosti predaju jednoj osobi, bilo da su pripadnici ovog znaka muškarci ili žene.

Za njih je idealan izlazak sedenje ispred TV kod kuće, u naručju voljene. Ako to sve začinite domaćim kolačem, zauvek će biti vaš.

Ne vole svađe, razmirice, izuzetno su privrženi parneru, porodici… To je njihova karakteristika u svim odnosima koje grade u svom životu.

Oko vjernosti ovog horoskopskog znaka stvarno nikada ne morate da se brinete. Kada Rak izabere partnera onda je to najčešće zauvijek.

Ipak, Rak ima konkurenciju. Još jedan znak zaslužuje da se nađe u kategoriji “najodanijih”, ali na drugom mjestu. To su Jarčevi.

b92

2 komentara

  1. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just extremely wonderful. I actually like what you have acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is really a terrific web site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com