Terzić prezadovoljan: Hvala Stankoviću i Lakoviću, Zvezda vraća ugled koji je nekad uživala u Evropi - Volim Podgoricu

Terzić prezadovoljan: Hvala Stankoviću i Lakoviću, Zvezda vraća ugled koji je nekad uživala u Evropi

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je prezadovoljan odlukom komisije za žalbe Evropske fudbalske unije (UEFA) da se ukine suspenziju stadiona “Rajko Mitić” i istakao da je ponosan što su crveno-bijeli dokazali da nijesu krivi i da zaslužuju da imaju navijače uz sebe.

“Prezadovoljan sam odlukom komisije za žalbe UEFA. Ostvarili smo još jedan ogroman uspjeh na evropskoj sceni, ovog puta van zelenog terena. Ponosan sam jer smo uspjeli da dokažemo da Zvezda nije kriva i da zaslužuje da uvek ima svoje navijače uz sebe”, naveo je Terzić, objavljeno je na sajtu kluba.

Apelaciona komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) ukinula je danas suspenziju Crvenoj zvezdi, pa će se utakmica šesnaestine finala Lige Evropa između beogradskog kluba i CSKA iz Moskve igrati pred publikom.

UEFA je početkom godine suspendovala stadion “Rajko Mitić” za utakmicu protiv CSKA pošto su navijači beogradskog kluba istakli transparent podrške i uzvikivali ime osuđenog generala Ratka Mladića, na utakmici sa BATE-om u Borisvu.

“Naši navijači dobro znaju šta je dozvoljeno, a šta nije, i pozivam ih da i ubuduće vode računa kako klub ne bi ostao bez njihove velike podrške. Ova borba nije bila nimalo laka i zbog toga se zahvaljujem pravnom timu koji je učestvovao u cijelom procesu, prije svega advokatu Zoranu Damjanoviću i predsjedniku naše pravne komisije Draganu Miloševiću”, rekao je Terzić.

Terzić je posebno zahvalio “prijateljima u UEFA, Zoranu Lakoviću i Dejanu Stankoviću”.

“Oni su nam svojim angažovanjem u ovom procesu pomogli da pravda trijumfuje”, rakao je Terzić.

“Pokazali smo da Crvena zvezda na svakom polju vraća snagu i ugled koji je nekada uživala u Evropi”, dodao je Terzić.

Prva utakmica šesnastine finala Lige Evropa između Crvene zvezde i CSKA igra se 13. februara na stadionu “Rajko Mitić” od 18 časova.

“Sada se okrećemo meču sa CSKA jer ćemo imati sve preduslove da se borimo za prolaz u osminu finala Lige Evrope. Ubrzo ćemo nastaviti prodaju ulaznica i bez dileme pred punom Marakanom dočekati duel koji su Zvezdaši čekali 25 godina”, zaključio je Terzić.

Vijesti

2 komentara

  1. The the next occasion I just read a weblog, I really hope it doesnt disappoint me as much as this one. Come on, man, I know it was my method to read, but When i thought youd have something interesting to state. All I hear can be a handful of whining about something you could fix when you werent too busy looking for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com