Za gradonačelnika Cetinja pet kandidata - Volim Podgoricu

Za gradonačelnika Cetinja pet kandidata

Na upravo završenoj sjednici Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) predloženo je pet kandidata za budućeg gradonačelnika Cetinja.

Kako saznaje Radio Cetinje, predloženi su predsjednik OO DPS -a i dosadašnji predsjednik lokalnog parlamenta Jovan Martinović, nekadašnji zamjenik gradonačelnika i poslanik u Skupštini Crne Gore Momčilo Mošo Martinović, direktor “Montenegrobonusa“ Aleksandar Kašćelan, direktor “Vodovoda“ Miloš Ražnatović i odbornik u lokalnom parlamentu Borislav Pravilović.

Konačnu odluku ko će naslijediti Aleksandra Bogdanovića koji će biti novi ministar kulture u Vladi Duška Markovića donijeće predsjedništvo DPS-a.

CdM je i ranije pisao da je Kašćelan najozbiljniji je kandidat za novog gradonačelnika Cetinja.

Kašćelan (u sredini)

Podsjećamo, na lokalnim izborima na Cetinju DPS-u je pripalo 16 mjesta, ali to nije dovoljno da samostalno formiraju vlast.

Opozicija Demokrate, GP URA, Socijaldemokratska partija i Stara garda liberala imaju 15 mandata, za većinu su im potrebna još dva odbornika.

Ta dva odbornika imaju Socijaldemokrate Ivana Brajovića koje su prethodnih dana vodile intenzivne pregovore i sa DPS-om i opozicijom.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com