DPS tvrdi da se u Herceg Novom otpuštaju njihovi članovi - Volim Podgoricu

DPS tvrdi da se u Herceg Novom otpuštaju njihovi članovi     

U Herceg Novom data je direktiva –  smijeni svakog za koga se i posumnja da je član DPS-a i zaposli svakog koga možeš iz redova koalicije na vlasti, tvrde iz Demokratske partije socijalista.

“Kampanju na posljednjim lokalnim izborima u Herceg Novom obojile su čokoladice i vino, glasne najave depolitizacije i poštovanje struke, i navodno zalaganje da nema podjela. No, nakon što su se građani opredijelili, retorika smirila i zauzele fotelje, pale su maske. Prvi zadatak nove vlasti bio je da napravi podjele. Struka je postala nebitna, a proklamovana depolitizacija još manje”, navode oni.

Iz DPS-a ističu da su Demagozi nijesu dorasli vršenju vlasti, te da su pronašli način da unize ljude koji su dali dio sebe za dobro grada, za oporavak kulture i turizma koji su temeljno uništavali upravo oni iz čijih šinjela su iskočili.

“Tako su ćutanjem, između ostalih, razriješeni Stevo Koprivica direktor Herceg-festa, Beli Prijić direktor Muzeija i galerija, Vlado Zloković direktor Gradske luke. Ćutanje odbornika na vlasti bila je nagrada za odlične rezultate koje su postigli”, dodaju oni.

DPS smatra da Demokrate neće partijsko zapošljavanje, ali su, kako dodaju,  partijski zaposlili sve u Herceg Novom.

“Demagozi neće podjele, ali su podijelili Herceg Novi uzduž i poprijeko samo da niko ko valja, a glasa za DPS, ne ostane gje je bio. Bez jedne jedine riječi kritike, jednog jedinog argumenta šta to nije bilo dobro, što ne valja, klimanjem glava i podizanjem ruku u ‘pobjede, a ne podjele'”, kazali su oni.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com