Milačić: Želimo da okrenemo ovu zemlju sebi i da se niko ne osjeća zapostavljenim - Volim Podgoricu

Milačić: Želimo da okrenemo ovu zemlju sebi i da se niko ne osjeća zapostavljenim

U Nikšiću je juče održan radni sastanak inicijativnog odbora Prave Crne Gore. Na sastanku predsjednik partije Marko Milačić kazao je da Prava Crna Gora nudi koncept koji će podrazumijevati modernizovani patriotizam i civilizovano rodoljublje

“Želimo da pošaljemo poruku da su nam bitni kvalitetni ljudi, ljudi koji će moći da motivišu čitav jedan grad, jednu državu. Želimo da stvaramo zdravu porodicu, zdravo društvo, da okrenemo ovu zemlju sebi i da se niko ne osjeća zapostavljenim”, izjavio je juče u Nikšiću Milačić.

Milačić je istakao da je ekonomska situacija u zemlji katastrofalna, da se guši sloboda medija, a da je na udaru i autentično biće Crne Gore.

“Mi smo ozbiljni ljudi, koji žele da obrate pažnju na cjelokupan paket ljudskih potreba, da predstavimo novi kurs u spoljnoj politici, nove mjere ekonomske politike, a da istovremeno odbranimo i naš identitet” istakao je Milačić, dodavši da Prava Crna Gora nudi koncept koji će podrazumijevati modernizovani patriotizam i civilizovano rodoljublje, a da će se poštovanju običaja i tradicije usmjeriti na jedan potpuno nov savremen način.

Pored sastanka inicijativnog odbora, delegacija Prave Crne Gore juče je posjetila manastir Ostrog, crkvu Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću, spomenik palim borcima pod Trebjesom, a razgovarali su i sa građanima Nikšića.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com